Jump to content

bobson71

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    Sofia
  • Карам:
    GW Hover H6

bobson71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Честито колега! Да караш безаварийно!
  2. Привет, колеги относно разхода на гориво, за година и половина и 21 хил.км. за 2,0TCI , градско 8 - 9.5, извънградско 7 - 8 л/100км изчислено при зареждане докато пистолета изключи. Използвам само от скъпата нафта. Борд компютъра показва разход около 0,4 - 0,6 по-ниско на извънградско и с около 1,0 по-ниско на градско, имам чувството, че на градско компютъра не отчита правилно когато автомобила е в покой и двигателя работи.. Това е при относително спокойно каране. Относно мощността при по-големи наклони, за съжаление трябва да се премине на по-ниска предавка и тогава си дърпа прилично. Малко дразнещо е по път с остри завои и големи наклони, че трябва сменяш предавките постоянно.
  3. и при мен не излиза плейлиста
  4. https://m.youtube.com/watch?v=mOJ7-gdyL6c На този клип си личи работата на 4x4 системата. За подобряване на проходимостта може да опитате изключване на ESP системата .
  5. Привет колеги, като гледам снимките на g.genov в другата тема "впечатления от Н6" 4х4 явно работи , и според "тестовете" които направих с мойта H6 тези дни, определено си работи системата, но за съжаление не можем да очакваме чудеса от нея. Що се отнася до катеренето на тротоари имах същият проблем и с Киа Спортидж , въпреки че там имаше и бутон за 50 - 50% блокировка на преден-заден мост, който значително подобряваше проходимоста.
  6. Привет, имам следният въпрос при смяна на гуми има ли някаква специфика заради датчиците за налягане, т.е. може ли да се извърши при всеки гумаджия или трябва да се използва само оторизиран сервиз?
  7. Относно дисплея и при мен на 6 май - "почивен ден", реши да почива, но след като му дадох рестарт отново тръгна.
  8. Мерси за информацията колега, и моите от Бриколаж приплъзват.
  9. Привет, колеги Някой беше споменал, че си е поръчал гумени стелки за H6. Може ли да дадете повече подробности дали отпред на шофьорското място прилягат добре и дали не се изместват лесно. Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Създай нов...