Jump to content

БориславГеоргиев

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Мнения публикувано от БориславГеоргиев

  1. Аз пък не бих дал 900 лева за навигация. А и телефона ми е удобен с 4.3 инча екран и добър software. Купих си стойка за кола и зарядно и съм много доволен. Всичко това ми излезна едва 11 долара с безплатна доставка.А и по този начин навсякъде имате навигация с вас. А и много е важно тази нвигация с какъв software е и какви карти ползва, защото накрая може да си купите навигация без сериозни ъпдейти на карти.

    Явно не сте видели, че става дума за устройства с цена от 200-400 $. Които не са само навигация , а и телевизия DVB-T която ще бъде основна след 2013 год. и то 8" и . Я погледнете една добра навигация колко струва на нашия пазар? Ето спефикация на устройствата.

    Main Function:

     

    8.0'' Digital Screen(16:9)+ Touch Screen+ Motorized Panel + CD/DVD Player + FM/AM/RDS+ Bluetooth+ SD/USB/IPOD Slots +AV In/AV out+ RearView Input+ Steering Wheel Control +TV+ Dual Zone+ GPS+ DVB-T/ISDB(Optional)

     

    Feature:

    • 16: 9 high definition, 8.0 inch TFT LCD fully motorized 2 din car DVD player with touch screen.
    • Compatible with MP4/DIVX/DVD/VCD/SVCD/CD/MP3/CD-R-RW etc.
    • Bluetooth.
    • RDS (for European countries).
    • Multi-function IR remote control and instruction manual included.
    • Compatible with multi-languages subtitle.
    • Video and audio output, and rear monitor video rearview mirror both available.
    • Digital audio output, and 4*45W max power output.
    • Built-in AM/FM tuner.
    • Two channel video input, two channel video output; One channel audio input, two channel audio output.
    • Adjustable parameters can be memorized automatically, and resume back to the default value.
    • TV-tuner with PAL/NTSC/SECAM: D/K. I. B/G. M video system.
    • Support SD card function with USB HUB
    • iPod Port
    • USB Port
    • Steering Wheel Control
    • GPS function
    • Background light adjustment
    • Built- in DVB-T for digital television system (optional)
    • Built- in ISDB-T (optional)

    Accessories:

     

    1. GPS Antenna *1

    2. Touch Pen *1

    3. Remote Controller *1

    4. Power Cable *1

    5. USB Cable *1

    6. IPOD Cable *1

    7. AV Cable *1

    8. User Manual*1

    9. DVB-T/ISDB Antenna (Only available when you order DVB-T/ISDB function) *1

    • Upvote 2
  2. Здравейте. Ако видяхте, че Руските колеги търсят начин да решат проблема, но засега във форумите както виждам не са го направили. По принцип не е проблем да се сложи каквато и да искаш навигация било GSM или Iphone, но аз неискам да имам допълнителни кабели и стойки затова желая да си закупя такова решение както е в линковете. При тези мултимедии има и DVB-T тунери за цифрова телевизия.

    • Upvote 1
  3. Здравейте и аз се замислям за смяна на мултимедията с такава която има навигация. Предложения има в много китайски сайтове. Цената варира от 300-500 $ проблемна е доставката защото искат около 200 $ до България. Повечето от системите се предлагат на едро по 4-10 бр. Можем да направим партия който желае и да си ги доставим, ще ни излезе добра цена. Все пак ще платим и ДДС и мито, но пак цената си заслужава. Вижте този клинкове:

    http://www.aliexpres...holesalers.html

    http://www.alibaba.c...r-with-gps.html

    http://www.am810.com...aval-H3H5-.html

    http://fedomcn.en.ma...l-Hover-H5.html

    http://chinawebshop....duct_47577.html

    http://chinawebshop....oduct_5255.html

    В руските форуми се пише много за мултимедията в които се споменава че нашите вложени в колите са на 90% готови единствено липсва кард рийдер. Влязох в сервизното меню и виждам, че навигацията е заложена като функция. Колегите от Русия са много напред:

    http://www.hover-clu...99

    Ако някой иска да си поръчаме да ми пише, за да намерим най-доброто и да го поръчаме?

    • Upvote 1
  4. Един от колегите беше открил руски сайт за аксесоари - един комплект кори (4 броя) струваше около 140 лв. - проблема беше как да се поръчат и доставят.

    http://shop.chinacar...hp?cPath=32_458

     

    Аз направих запитване когато Ви поместих линка на сайта. Утре ще Ви кажа цена за комплект с доставка от Русия. Можем да поръчаме повече от един комплект ако дадат добра цена за превоза.

     

    http://shop.chinacar...ucts_id=3011740

     

    И тези метални защити са много удачни.

     

    http://shop.chinacar-club.ru/product_info.php?products_id=3018964

    • Upvote 1
  5. Честито ! Както се казва - ГАЗ до дупка (в буквален и преносен смисъл) ! Аз днес бях при моите дилъри и се разбрахме, че ще поизчакам да видя по-малките бутилки. Говорихме си на дълго и на широко за газовото устройство. Даже запалихме един автомобил на който бяха монтирали - за около 15-20 сек. преминава от бензин на газ. И въобще няма как да се усети. Говорихме и за устройството на бутилката, помпата, къде как се монтира и т.н. Наистина хората имат желание да направят всичко, да стане както го искаме. Така, че все пак избор ще има, който иска слага по-голяма или по-малка ( когато са готови ). Има още един вариант за прикриване на част от бутилката, едни спортни китове за предна и задна броня.

    Ама едно такова нещо струва между 350 и 550 лв.post-5233-0-36244500-1330530700_thumb.jpgpost-5233-0-86589800-1330530701_thumb.jpgpost-5233-0-36793200-1330530702_thumb.jpg

    Колеги въпросните бъмпери ги има само че в Китай. Направих запитване и ми отговориха, че за 1 комплект цена 105 USD. Само дето доставката е 270 USD с EMS.

     

    We are perfessional manufacturer and exporter of SUV car accessories.Pls tell me how many? pcs do you want so that I can? quote you transportation price.

    The great wall hover front bumper is FOB chongqing USD 55?

    The great wall hover? rear bumper is FOB chongqing USD 50?

     

    ?

     

     

    Колега, това същото го има и в тази тема.

     

    http://forums.gwm-bg...ndpost__p__3882

    Колега пропуснал съм да го видя, но аз го получих вчера и затова го споделих!

  6. Колеги днеска получих e-mail във връзка с газовите системи. Споделям го с Вас!

     

    Уважаеми клиенти на Great Wall и потребители във форума,

    Бихме искали да дадем пояснение относно коментарите за резервоарите на фабричните газови уредби.

    На първо място, това е най-новата и съвременна технология за подобни система в света. Тя е многократно тествана и адаптирана от едни от най-добрите европейски доставчици, които също така работят и доставят за най-реномираните производители в Европа и Япония.

    Във връзка с притесненията ви за мястото и формата на газовите уредби, поясняваме следното:

    - Според европейските изисквания, при поставяне на газова уредба тип "донат" е задължително тя да бъде хоризонтална. Резервната гума на Ховър Н5, е поставена под наклон и бутилката не може да бъде поставена точно по същия начин. В случай, че бутилката бъде поставена хоризонтално, краят на резервоара, близък до задната гума, пречи на захода на автомобила и се вижда значително повече в сравнение с цилиндричния резервоар. При Стийд положението е подобно, но резервоара тип "донат" не се вижда толкова много, поради издадената задна броня. Въпреки това, резервоарът тип „донат” пречи на захода. Допълнително даваме пример, че италианският дистрибутор на Great Wall монтира по същия начин същите цилиндрични 75 л. резервоари от 3 г. насам и няма оплаквания от италианските клиенти, които спестяват до 40% от разходите си гориво.

    - По повод вашите опасения, че бутилката е на "23 см." от земята, бихме искали да напомним, че според техническите данни, просветът на Ховър и Стийд е 20 см.

    - Това, което Литекс Моторс може да предложи на клиентите, които се опасяват, че бутилката им е прекалено ниско и стои неестетично, е смяна с 55 л. цилиндричен резервоар, чийто долен край ще бъде на 6 см. над сегашния. Обръщаме ви внимание, че по-малката бутилка ще намали пробега с едно зареждане. Смяната ще бъде възможна след два месеца, тъй като в момента системата с по-малката бутилка е в процес на сертификация по стандартите на Европейската общност. Моля желаещите да се обадят на дилърите, от където са си закупили автомобилите и е била монтирана газовата уредба.

    Клиентското задоволство е много важно за Литекс Моторс. Затова бихме препоръчали на клиентите да се обръщат директно към нас през формата за контакти в сайта ни greatwall.bg или към своя дилър, чрез което бихме могли своевременно да реагираме и им да съдействаме.

  7. Колеги, днеска забелязах че на всички хромирани части (лайсни, дръжките за отваряне на вратите, емблемата) има нещо като ръжда. Някой от вас забелязвал ли е подобно нещо, много странно ми се вижда автомобил на 3 месеца да ръждясва :angryfire:

    Така е колега аз също ги имам и направих запитване. Петната са от самото начало така получих колата. Не подлежат на почистване с никакъв препарат.

  8. Здравейте при извънградско до Ловеч и обратно при скорост от 90 до 120 км/h ми даде среден разход 9.33 л. Градско или по скоро смесено около 11 литра. Като се има в предвид, че минавах прохода на Републиката където се налага да изчаквам камиони и не мога да подържам добра скорост. Ако пътувам до София мисля, че разхода ще падне и под 9 л.

    • Upvote 2
  9. Разговарях с колеги ( на откриването на завода), които са също на ,мнение, че не одобряват този вид бутилки, но други споделиха че са стигнали до това решение защото тази бутилка позволявала по-голяма вместимост и голям пробег. Лично мен не ме интересува, че бутилката ще е 35 литра, при положение, че газ-станции има през 20 км. Важното е как изглежда. Това не е заводска газова уредба, а заводско загрозяване на красивата кола.

  10. Колеги бях там, но ми направи впечатление, че ТВ не ги е еня. Завод за коли и толкова. Сега свалям снимките от апарата и ще ги побликувам. Проведох и доста разговори с колеги и проблемите които ги съпътстват и за тях с подробности малко по-късно.

  11. наистина доста грозно и далеч от очакванията на всички.

    обаче този Н5, който видях в софия си беше с бутилка тип тороид.

    отделно като говорих с представителя на марката преди 2 месеца той ми каза, че първоначалните бутилки били 90 л с формата на гумата и стърчали доста надолу, затова ги върнали на производителя да ги направиш по 65 литра за Н5 и да са с размера на резервната гума или съвсем малко по-големи.

    Това е вече друго, ако си спазят обещаното. Нямам притенции за обема, а за как ще е направена и начина на поставяне.

  12. И при мен при карането на тестовия автомобил в режим 4х4 в доста голяма кал на 4H замириса съединителя и представителя каза,че си миришел още от самото начало. В един клип на руснаците казват, че съединителя мирише в режим 4х4. Ще открия клипа и ще дам линк към него.

    http://www.youtube.com/watch?v=SLYnuzoUNXE

     

    Когато отида на откриването, ако има възможност ще ги запитам да видим какво ще отговорят?

  13. Xhizors, сигурно има. Другата седмица ще питам в сервиза какво може да ни коства това.....и ако няма проблем, има много такива покрития които се нанасят дори с четка, и аз бих пробвал.

    Вижте в руските сайтове предлагат решения за тези проблеми които коментираме. Незнам у нас дали ще ги внесе някой. Има всичко от защита на двигателя до подкалници и много тунинг екстри.

    http://shop.chinacar...hp?cPath=32_458

  14. Защо не ми отразява зареждането във форума, а се налага да копирам BB кода наново. Да не би да правя грешка нещо. Дайте малко повече информация. Също така все още не отразява среден разход в подписа на форума. Има ли някакви минимални бройки зареждания, за да почне да го отразява и тук. Благодаря предварително.

×
×
  • Създай нов...