Jump to content

VAYK

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от VAYK

  1. Най - красивият от всички останали пикапи в комбинацията с хард-топа.......честито!

     

     

    Уникален е нали колега!?

    На такъв и аз съм се спрял. Поздраяи от Ботевград! :icon_rr:

    Колега мисля че с хард топа дето се снижава ще е дори по-добре, все пак леко спортна визия :)

  2. Мисля че на Xziros не му личи газовата бутилка така, както беше на постната снимката в началото! Както и да е планирам покупка на по- късен етап и ако преценя може и по-малката бутилка да сложа, но след видяното определено не мисля че проблема е генерален! Може би идеята да се боядисат държачите в тъмно е добра!

  3. Абсолютно съм съгласен! 2007г. дадох близо 28 000лв. за един Опел Комбо пътнически /това е товаро-пътнически модел на Опел/ мисля че ако имах оферта като тази тогава, нямаше да му мисля много! Просто е най доброто за това което получаваш! Със сегашната ми кола дизел, пътническа под 10л./100 не падам така че 13-14 на газ направо си е оферта!!!

  4.  

    Не разбрах как кубатурата и конските сили могат да бъдат показател за съвременноста на двигателя !?

    Как го реши, че щом двигателя е по-голям а има долу горе същите конски сили е по стара технология ?

    Давам ти и прост пример: Honda Civic 1.6 VTEC 160bhp 1994-5 година примерно незнам точно и Honda Accord 2.0 i-VTEC 155bhp 2004 година - по твоята логика сивика е с по- съвременен двигател така ли ?

    Колега от доста време, има тенденция на минимализиране на кубатурите и цилиндрите, което от своя страна се компенсира разбира се с по -нови технологи, така че да доставя необходимата мощност и въртящ момент! По моята логика или не двигателят на ГЛ 2.0 дизел е по- съвременен от този на ИСУЗО 3.0 дизел който се споменава, че е монтиран!

  5. Ще избера ГЛ Фолекс С10 пред всичко конкурентно, дори да е по- скъп, само защото е произведено в България. Вярвам че в БГ има отлични инжинери/специалисти, за какъвто смятам и себе си, които биха се справили чудесно с асемблирането на автомобили, не само този модел, но и другите. Инвестирам дирктно в Бг икономиката! Инвестирам в автомобилна индустрия в БГ/не само да задоволявам собствените си нужди/ , която от своя страна може да развие редица други браншове. Купувам го и заради единствената фирма /сред атвомобилните производители/, която вярва че в БГ може да се произвежда качествен продукт. Избирам го защото изглежда добре и най вече го избирам заради хора , които не мислят като мен !

    • Upvote 2
  6. Колега, смятам че да сравняваш двигател 3.0 - 163к.с. с 2.0 150к.с. е нелогично! Ясно е че двигателят в ГЛ е доста по-съвременен! А колкото до традициите смятам че в глобанният свят където технологията излиза днес и утре вече я имат всички,няма да се убеждаваме, че някой е по- напред от друг! Взима се цена - гледаш какво получаваш при сравнимите обекти и решаваш:)

×
×
  • Създай нов...