Jump to content

koseto31

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от koseto31

  1. Честито и от мен. Колата изглежда много яко. /относно съседите: живея в къща и от както се помня всяка зима само аз и баща ми чистихме улицата пред нас. Миналата година разкарах колата и не съм чистил и за първи път видях съседите ми да чистят. Даже ми се ядосваха защо и аз не им помагам при положение че нямам кола. Наглостта в България мисля че си е национална черта. Алеко Констатинов го е описал много добре./

  2. Здравейте.

    Отварям тази тема защото мен лично този надпис много ме дразни. Предпочитам или да е на Български или на Английски а не на Англо-Български. Моля да споделите според вас какъв трябва да е надписа.

  3. Изглежда и предницата са я повдигнали в сравнение с STEED5. Спорет мене с по - големи гуми ще изглежда далеч по добре.

  4. За мене е много страно че не се предлага в новите модели при положение че го видах в STEED 2009 на старо в Италиански саит и затова пуснах темата./http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=207422174/. Това за мене значи че по принцип системата я има въпроса е защо не се предлага даже и като опция в България.

  5. Здравейте фенове,

    Днес разглеждах италянски саит за втора рака автомобили /изках да видя как изглеждат на по няколко години Great Wall/ и видах че доста от машините имат система ESP освен 2H 4H l2. Доста четох в нашиа форум, ама никаде не видах да се споменава, че и произвежданите в България ще имат.

    Ако някои има информация за това както и за допълнителни екстри които ще имат нашите коли моля да сподели. Благодаря предварително.

  6. От написаното по горе излиза, че Депутатът от ГЕРБ Анатолий Йорданов не е казал истината /по принцип нормално за депутат/ за икономичноста на системата.

    Цитат:

    "Карам на водород, като устройството само произвежда гориво вътре в автомобила. Това е съпътстваща система, която само намалява разхода на гориво с 20 до 34% според това дали е на градско, или извънградско каране. Освен това се увеличава мощността на колата и е екологично".

    Или просто няма база за сравнение. Или не може да смята. :icon_cyclops_ani:

×
×
  • Създай нов...