Jump to content

Nikolai256

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Nikolai256

  1.  

    Не че съм щастлив да се учат на моята кола, но всеки е наясно купувайки си кола нова на пазара за възможните проблеми. Грейт Ауто е на може би няма и 1 година фирма. Нормално е да има неща които да куцат. Има неща които ми харесват или не, но не ми е работа да съм им адвокат. Не съм съдник нито на Митвас нито на Грейт Ауто. Всеки си има кусури и добри страни.

     

    Не съм съгласен с тенденцията да се оплюва всичко което се прави от нулата. То ако е така Митвас да направят още 3 сервиза и да са удобни на всички. Няма проблем. Пак повтарям, не съм срещу Митвас и не съм ПРО Грейт Ауто, Бил съм и в двата сервиза, в единия повече в другия по-малко.

     

    Нека дадем шанс на хората да направят нещо значим от самото начало. Това е една от причините да си взема такава непозната кола. Искам да се получи нещо и най-накрая да караме коли сглобени и поправяни от наши момчета и момичета :).

     

    Нека си казваме отрицателното мнение, но да е обективно. Съгласен съм с теб, че имат неща които не са добре, но всичко хубаво става бавно. Не ми става хубаво да се връщам няколко пъти за едно нещо, все пак не съм мазохист.

     

    За да има конкуренция и да няма монопол както беше преди 1989, трябва да има повече фирми на пазара и така за нас ще е по-добре.

     

     

    И аз съм съгласен с вас. Аз смятам че за клиента най-важното е колата му да бъде добре сервизирана и на време. Аз мога да бъда по-конкретен, преди два месеца имах ПТП и заведох щета за сервиза на ГРЕЙТ АУТО и там се справиха перфектно. А за приемчиците - те ме посрещнаха любезно и ми обясниха всичко както трябва. В крайна сметка всеки трябва да си избира къде да си поправя колата, аз просто изразявам мнение.

  2. Този дилър на ГРЕЙТ АУТО на Ботевградско шосе е пълна трагедия. В полето дилър... И там няма и един компетентен доколкото разбрах. Доста си патих от тях. В сервиза работят две момчета на по 18г. и се учат на нашите коли. По-нататък ще пиша за моята случка. Вече си ходя в МИТВАС в Дружба, те поне се доказали. Доколкото съм запознат ГРЕЙТ АУТО подготвяха и колите на ЛИТЕКС за продан, но явно не са доволни от ГРЕЙТ АУТО и сега сами си подготвят колите в Пловдив, където и имат сервиз ЛИТЕХ МОТОРС. Сами си направете извод колко ги бива сервиза на Ботевградско шосе. Сервиз с двама души.

     

     

    Бих искал да разбера това което казваш, видял ли си го, преживял ли си го или си разбрал от 'някъде', защото не личи от твоето изказване? Аз съм един от първите клиенти на ГРЕЙТ АУТО и досега да чукна на дърво съм много доволен от обслужването в сервиза. Излючително любезни и компетентни. Това, че работи младо момче е много похвално, невиждам нищо лошо.

×
×
  • Създай нов...