Jump to content

xenon

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от xenon

  1. Колегите, искам да си сменя ремъци и ролки на стеед 5. Не искам в сервиз на греат уолт... Двигателя знам, че е на мицубиши, но не знам модел на мицубиши. За кой модел да поръчам? Масления филтър вече го знам, ако някой иска да си сменя маслото в друг сервиз, ще споделя (около 10 лв. е...) масло бол, всякакви марки.

  2. Както бях писал малко по напред, зареждам на Лукойл просто защото ми е удобно. Добре, ама съвсем целенасочено започнах да зареждам на Петрол и още една квартална бензиностанция. И разхода ми при 40/60 градско/извънградско падна на 10 -11. Направо се чудя дали е възможна такава разлика в газта. Верно,че не е толкова студено и карам с не повече от 90км/час.....ама с Лукойлската газ под 13 рядко падам. Имате ли наблюдения ?

    Аз също 25000 км. зареждах само на Лукойл, но вече от 1000 км. зареждам на Петрол и разхода падна на градско около 12

    А преди около 13 се движеше.

    • Upvote 1
  3. Супер снимки, колега, а как се държа самия автомобил, ще споделиш ли малко подробности?

     

    Последните метри от изкачването бяха доста стръмни, но на 1-ва бавна никакви проблеми. Направи ми впечатление, че ако не се внимава на места при пресичане на неравности с камъни качи от долу. Незнам просвета ли е нисък в сравнение с другите джипове или дългата база оказва влияние, но като цяло ако се внимава и се кара на бавните е удоволствие. Друго което ми направи голямо впечатление е това, че индикатора за бензина от атмосферното налягане лъже, а при пропан-ботана няма мърдане.

  4. Аз имам следния проблем, при изхарчване на бутилката за газ до около 1/4 от обема, не мога да заредя повече от половината. Обясниха, че това е от топлото време. Има ли го и при други този проблем?

    Имам пикап steed с тороидална бутилка отдолу.

×
×
  • Създай нов...