Jump to content

silver87

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от silver87

  1. Слава богу, че не е активирано! На колко места освен магистралата карате с над 120км/ч? Струва ми се, че ще е адски досадно при всяко преминаване на тази скорост да писка като на забравен колан...

     

    Ок, благодаря за инфото. Като мина обслужването ще пиша как е след това.

    Хубав ден на всички!

  2. Здравейте,

     

    След първите хиляда километра реших и аз да споделя впечетления.

     

    Плюсове:

    1. Идеална за града
       
    2. Елегантен, правещ впечетление дизайн (получен на много добра, достъпна цена)
       
    3. Маневрена, стабилна на пътя, може и да е пъргава над определени обороти
       
    4. Парното е супер
       
    5. Радиото е ОК, има си юсб, какво повече да му трябва на човек
       
    6. Добър разход на гориво

    Минуси:

    1. Прословутите 1-ва и 5-та - не ми харесва как влизат и това е
       
    2. Вратата на багажника се затваря със сила и с един характерен звук, който не знам как да опиша - в ЛМ Пловдив ми бе обяснено, че това е звука и нищо не може да се направи по въпроса
       
    3. Над 80 км/ч е шумна
       
    4. Неудобни (поне за нас) за дълъг път седалки, имам в предвид над два часа.
       
    5. Няма възможност за корекция на светлината на таблото, безумната цена от 560лв за две крушки и две пластмаси не е опция.
       
    6. Това не е реален минус - просто ми липсва термометър

    Какво не работи:

    1. Звуковото и светлинно предупреждение при 120 км/ч - не, че ми липсва
       
    2. Десният фар за мъгла започна да се изключва/вкл след първият дъжд

     

    Здравей колега/колеги,

     

    Аз другата седмица ще ходя на първо обслужване на моя Волекс, тъй като вече минах 4600км. Не съм имал никакви проблем с колата от момента на закупуването, но ми е интересно какво точно представлява звуковото и светлинно предупреждение при 120км/ч, за което говориш. Имаш ли идея какво точно се случва/трябва да се случи, в смисъл, аз често карам над 120км/ч, но до момента не ми е направило впечатление нито звуково, нито светлинно предупреждение да има. И за да съм максимално искрен, никой не ми е казвал, че такова има изобщо (дори преди, по време и след продажбата).

     

    Предварително благодаря за коментарите, защото ми се иска като я закарам да я обслужат, да си погледнат защо не работи това предупреждение при мен, ако може.

  3. Благодаря за топлото посрещане :)

    Да дам повече инфо:

    Колата е в цвят Ocean Blue 3+1 ,т.е. N1 хомологация.Купих я от Митвас и съм безкрайно доволна от обслужването им и най-вече от Бойко Петров.

    Днес се обадих,за да ги питам да затварянето на багажника и веднага им я закарах. 15 мин по-късно ключалката беше регулирана и сега няма да ми се налага да прилагам тип " затварям вратата на Москвича " ;)

    Вече съм на цели 112 км. :lol: ,а утре ще кача снимки и ще се започна да засичам разход на гориво.

    Хубава вечер на всички :)

     

     

    Честито!!!

    Със здраве да си я караш безаварийно, много километри комфорт, удоволствие и приятни емоции с нея! Аз и една моя колежка си купихме заедно нашите два автомобила от "Митвас" и сме много доволни от Невена Нейкова-нашият дилър, както и от Бойко Петров също, тъй като сме имали контакт и с него. Нямам търпение да видя снимки :icon_bounce:

  4. Здравейте,

     

    Аз откакто съм взел моята (началото на месец септември-вече имам 3200км изминати), нямам оплаквания за каквито вече бях чел тук и бях подозрителен постоянно, но наистина повечето дефекти явно са отстранени по този модел, както ми обясниха в "Митвас". Не съм имал проблеми (да чукам на дърво) каквито и да било-нищо не скърца, не тропа, не хлопа и т.н. Специално аз, и една моя колежка (кара същата кола, понеже си ги купихме заедно с разлика от 7 дни), сме много доволни като цяло. Успех на всички, които се колебаят, от нас двамата-не се чудете, а бързо в "Митвас" се обадете :icon_bounce:

  5. Здравей колега!

     

    Аз си взех колата преди две седцмици някъде и нямам управление на аудиото от волана. Една моя колежка си взе и нейната кола преди няколко дни и също няма управление на аудиото от волана. Да ти кажа не съм питал за това дилъра, но и не знаех, че има такъв вариант на автомобилите.

     

    Между другото и моята и нейната кола ги взехме от Митвас-един от дилърите в София. По-скоро ако има някой собственик с тази екстра трябва да сподели или някой от дилърите да коментира темата. Интересно е да се разбере как стоят нещата.

     

    Поздрави,

  6. Здравейте :) Вчера след обяд взех колата и днес навъртях около 300km и съм много приятно изненадан от средният разход - малко над 5l/100km :)

     

     

    Честито! С много здраве и приятни емоции да си я караш безпроблемно!

  7. post-7263-0-68808000-1348198770_thumb.jpgpost-7263-0-13838700-1348198772_thumb.jpgpost-7263-0-75691700-1348198773_thumb.jpgpost-7263-0-13819900-1348198775_thumb.jpgpost-7263-0-73688300-1348198776_thumb.jpgpost-7263-0-20763800-1348198778_thumb.jpgpost-7263-0-65324000-1348198779_thumb.jpg

     

    Здравейте на всички!

     

    И аз да се похваля като нов и горд собственик на сладката количка :hello2: :hello2: :hello2:

     

    Много съм доволен от обслужването на "Митвас", за което съм им признателен. Отговориха на всички въпроси и изпълника всички мои изисквания. Браво! :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

     

    И така, сега да споделя малко за първите си впечатления.

    Взех си колата в понеделник и до днес имам вече изминати малко повече от 150км с нея. Не слизам от нея и ме радва все повече с всеки изминат километър. Напълних резервоара до горе и сега съвсем спокойно се наслаждавам на шофирането. Нямам никакви забележки или оплаквания-нищо не тропа и не скърца, климатика и музиката са на 6. В момента съм атракция навсякъде и е много приятно като я заглеждат постоянно.

     

    Повече впечатления ще дам като изляза от София другата седмица малко на извънградско. Ето и първата фото сесия от понеделник.

    • Upvote 1
  8. Здравей,

     

    Аз чакам да ми се обадят в понеделник и да си взема колата. Първите ми впечатления бяха от тест драйва който направих и определено ми покри всичките изисквания колата. Нямам търпение да си я взема и веднага след това ще кача снимки и ще споделя повече подробности. Една моя колежка също беше толкова впечатлена от разказа ми, че и тя се записа да тества колата и една седмица след мен ще си я вземе и тя. Относно дали си заслужава-да!!! Изводите могат да се направят лесно след като покараш колата и теглиш чертата.

×
×
  • Създай нов...