Jump to content

Junkie

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от Junkie

  1. То ще е пълен цирк ако на 700км кола почне да ми вие лагер :D както и да е де, ще видим след 1вото обслужване как ще звучи, и ще мислим тогава за изолации.

     

    Иначе, по въпроса за карето.... дали ще му има нещо ако го карам така до 1вото обслужване? че и BMW-то роди... ако вкарам и тая в бокса ще съм с 200 и пеш...

  2. Здравейте пак и от мен, след малко застой сме в играта!!! :hello2:

     

    Вече са факт първите 700км :) за момента нямам много оплаквания.

     

    Като цяло вози доста добре, има доста глезотии, и най-вече носи на бой :laughing1: 5 човека с багаж се качихме на невъзможна вила с невъзможно място :D

     

    Може-би ми се струва малко спъната като пусна климатика де, натискам газта пък тя спира... сигурно още не съм отвикнал от BMW-то :D

     

    Факт е и при мен чукането в предницата(волана), пък ми предстои пътуване до Полша. Сега се чудя дали да ида в сервиза преди да тръгна, или след като се върна(т.е. точно навреме за 1вото обслужване), някой по-запознат с проблема да даде съвет моля.

     

    @ Андреев: Колега, въобще да не те притеснява клирънса, колата е наистина височка за класа си(даже прекалено според мен), не съм имал проблеми нито с легнали полицаи, нито с нищо(имай в предвид и горенаписаното, 5 човека с багаж се качихме на Борово, през чукарите и никакви ядове).

     

    Тия дни и снимки, че все не остава време.. B)

     

    Забравих да питам... този въпрос го отнесох и до представителството ама още не съм получил отговор... надявам се някой тук да знае.

     

    Става въпрос за шумоизолация, но на целия двигателен отсек + част от купето отдолу. Малко шумна ми се струва над определена скорост(пък и виенето на диференциала е доста отчетливо в купето). Интересува ме дали е възможно да се сложи някаква изолация, и ако да - какъв точно е реда(като искам да си запазя гаранцията естествено, иначе знам как става. :)

  3. Пичове, разбирате ме погрешно...

     

    Не си купувам кола за изтезания, такава вече имам ;) и съм повече от доволен.

     

    Купувам градска кола която да ми вози гъза и с достатъчно грижи да не ме оставя на пътя.

     

    Въпроса ми за гаранцията беше по-скоро информативен, от колкото конкретен.

  4. Съединителя беше просто пример, нямах предвид конкретно него :)

     

    Както и да е, днес засилихме документите към банката, тия дни ще пиша какъв е резултата :)

     

    Мерси за разясненията! :)

  5. Абсолютно ;)

     

    Със металик цвят и N1 сертификат(нужен ще е.. няма как). Цената е перфектна, и сега смело напред да се убедим и в надеждността :)

     

    Само едно не разбрах де... Уж колата има 5 години или 100к километра пълна гаранция, пък съединителя например се води консуматив, което според мен е пълна щуротия.

     

    Излиза така, че нещата които могат да бъдат гаранционно обслужени, ги покрива също и каското. Всичко останало се плаща... и к'ва е далаверата от гаранцията не разбирам.... Ако може някой по-запознат да ме светне как стоят нещата?

  6. Мерси за поканите пичове ^_^ обаче съм си майничка.

     

    Иначе като цяло добре звучи всичко, има кусури, ама нова кола за тия пари няма как да е премиум. Може-би имах някакви по-сериозни очаквания, с оглед че си карам BMW-то, пък нали... теле с кон няма как да сравним.

     

    Ще видим каква е развръзката за колата, за сега моя избор е направен, само да видим какво мислят господата от Райфайзен лизинг, в момента единствено това е решаващия фактор... Някак си не искам да дам 16к кеш, дори и за нова кола да е. Малко съм фанатик на тема BMW та ако трябва да дам 16к кеш, то те ще са за реставрация и ъпгрейд на старата.

     

    Дано и аз да се похваля тия дни B)

  7. Здравейте колеги,

     

    Насочил съм се към въпросния автомобил. Като плюсове всичко(почти) ми е ясно.

    Като притежатели на въпросния, ще помоля всеки който има такъв да даде едно рамо относно минусите.

    Имах възможността да покарам малко тестов автомобил, първо впечатление - комфортен, удобен, но и шумен.

    Не знам дали беше от газовата, понеже тестовия бил с газ, но има едно адски неприятно жужене което аз приемам за минус, и точно поради тази причина за момента не мисля газовата да е включена в покупката. Това за мен е минус.

     

    Главно ме интересува надеждността на въпросния автомобил, или с други думи - колко дуракоустойчив е?

     

    Какъв е средния разход реално, а не по каталог?

     

    Общо взето, искам да знам какво да очаквам. Ако мога да разбера от вас, ще съм искрено благодарен.

     

    Поздрави!

    • Upvote 1
×
×
  • Създай нов...