Jump to content

kida24

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от kida24

  1. Според мен има оскъпяване и заради европейските процедури. А Литекс със сигурно се опитват да поддържат конкурентни цени, иначе каква им е кирията…

    Специално за Ситроена пък базов даже няма и климатик, така че С30 реално е най-оборудваната кола в сегмента на цена под 23 000 лв. за по-високото си ниво.

  2. Странна е ситуацията наистина. Най-добре да се говори с търговеца отново, тъй като реално с него е подписан договора за автомобила. Не знам обаче дали и лизинговите компании не са повлияли нещо...уж казват, че ще те одобрят, после ... теслата, провери и при тях какво ти е положението.

  3. Съгласявам с мнението на feikot. Най-преки впечатления освен от форума, може да получиш и от тест драйв. Моите изводи до момента от наблюдения, коментари и други са по-скоро положителни. Нормално е да има „дребни неща“, но и при най-големите се случва …:)

  4. Аз пък имам много добро впечатление от Н6. Моето мнение е, че опцията от 37 000 до 45 000 лв. максимална цена с включени допълнителни опции като люк и т.н. е повече от приемлива за този тип автомобил. При това става въпрос за дизел.

  5. Приятел според мен вариантите са следните: първо – обръщаш се към дилъра, от който е закупен автомобили или обслужва автомобила; второ – има национален телефон за обслужване, който може да ползва, не помня какъв беше точно; трето – от НАП да му кажат какъв точно е проблема и след като колата е с N1 и е товарен, и е регистриран на фирма по ДДС, защо не му връщат ДДС-то … Това са вариантите! Успех.

  6. Ако се гледа съотношението цена - оборудване, на пръв поглед безспорено c30 е победител. За пежото не мога да дам коментар, но дачията и волекса съм ги гледал на изложение. Определено китаеца изпреварва румънеца  …

  7. Колега, защо не отидеш в сервиза най-добре да го погледнат и да ти кажат каква е ситуацията. Би трябвало да е гаранционно, май даже имаха 6 год. гаранция срещу корозия колите някакъв такъв спомен имам.

  8. На тва му се вика обслужване викаш… да ти се обадят лично, похвално е това и се радвам, че най-накрая си решаваш проблема с тропането, колега.

×
×
  • Създай нов...