Jump to content

atlantic

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от atlantic

  1. Не аз съм сложил розовите очила колега ...... просто съм оптимист и знам, че да бъдат един ден родни се иска подкрепа и време!

    Колега, защо си мислиш, че ние не искаме да успее производството в България. Но не мислиш ли. че щеше да е по-полезно и за самите Литекс моторс, ако на конкурса се бяха явили 5 или 10 фирми и те бяха избрани измежду тях заради най-ниската цена.

    Така и на други конкурси те щяха да имат по-голяма тежест и авторитет, а не като преписваме рекламните брошури с печатните грешки да ставаме за смях защото това може да бъде използвано от конкурентите.

  2. Тая снимка какво има да покаже? Че в Германия има полицейска кола с марката Мини, която от близо 20 години е собственост на BMW? :) Освен това под нея пише, че тази кола се ползва за отделни събития. Не е някаква масова практика.

    Най-малкото е реклама на кола, която се произвежда в Англия :)

    А въпросните Стийдове и Хувъри въобще не са българско производстово и дори нямат компоненти, произведени в България.

  3. Не може да имаш "родно" производство и да не го стимулираш, най-малко с държавни поръчки! В всяка страна, която има производство то се избира без конкуренция. Преди време руснаците дори закон си покараха, че за държавната администрация, както и другите служби могат да се ползват само родни автомобили. Честно казано аз супер се радвам като видя или прочета, че са купени GW за нуждите на данъчните (има статия във форума) или за горски и дай боже за всичко държавно, защото икономика без производство не става - жалко, че за 20 години не се научихме!

    Не е задължително http://www.flickr.com/photos/nobbiusa/2518851291/

×
×
  • Създай нов...