Jump to content

gp20

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от gp20

  1. Колеги, днеска забелязах че на всички хромирани части (лайсни, дръжките за отваряне на вратите, емблемата) има нещо като ръжда. Някой от вас забелязвал ли е подобно нещо, много странно ми се вижда автомобил на 3 месеца да ръждясва :angryfire:

     

    Според мене това става и на други коли, поне аз съм го виждал. Особено през зимата. Мисля, че причината е в материалите, които се хвърлят по пътищата срещу заледяване и прочие. На един познат му измиха подобни петна на автомивката и не остана след от тях. Важното е да имат правилния препарат и момчетата на мивката да са сериозни.:)

  2. Четох, че и Дачия са коментирали старта на Грейт Уол. Казали, че цените не са по-добри от техните. Гледа ми се, че румънците ги хвана страх – българските коли са по-пипнати на външен вид и като гледам, май са по-добре направени. Освен това цената е коректно представена и получаваш много екстри в нея. Вече се возих на Ховър и на Волекс и съм доста впечатлен.

  3. Ясно се вижда, че Great Wall превъзхождат останалите марки от сравнението – най-малко заради богатото оборудване в базовия пакет. Това, което казвате за Ховъра е точно, но явно този, дето е писал, не е специалист по колите:) Явно затова сравненията не идват правилно и обективно...

    • Upvote 1
×
×
  • Създай нов...