Jump to content

accelerator

Members
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от accelerator

  1. Колега не се сърди ,но точно това направих в по горния пост , сравних с модел от същия сегмент с почти идентични показатели и екстри плюс стабилизираща с-ма и тр. контрол и се получи подобна цена . Сигурно може би С10 да излезе с някой стотак по-евтино при супер детайлно сравнение , но модела и марката са нови за българина и трябва тепърва да се налагат и цената от 16 000 лв. + 500-600лв. ,както между другото казаха на изложението , беше атрактивна и предизвикаше интерес .

    За рекламата си напълно прав , всичко се прави в някаква конспиративност , липса на информация , липса на официален сайт ... За сравнение ще дам завода на КИА в Жилина Словакия , когато се строеше имаше пълна информация ,а когато започнаха продажбите сайта беше напълно готов със специален раздел само за завода с видео и снимки. Все пак аз гледам добронамерено на това начинание и цените на С10 неприятно ме изненадаха. А дали няма да има промяна нагоре и при джипа и пикапа ?

     

    PS. Ето цените на С10 в Китай в юани при курс за 1 юан = 0,212лв. цената на ниво Elite нещо като Great Edition излиза 14 000 лв. при дилъра , като турим навло и такси 16 000лв+ си е нормалното !

    http://www.auto-chin...at-wall-motors/

     

    Уважаеми съфорумци, не знам защо този коментар на колегата остана "висящ" предвид основната тема на разговор, но мен истински ми стана интересно дали това е така. Отне ми 10 минути да докажа, че е вярно и, че в БГ не е луд този, който яде баницата....

    Иначе казано каквито и такси, мита и т.н. да се измислят цените, които намерих и ви представям ме потресоха :)

    Обмислям да открия частен дилърски шоурум и да ги внасям директно от Китай ако наистина това е вярно :)Това са си 10-20% чиста печалба. ХВАЛА на търговците! :)

    Моля обърнете внимание, че данните може и да са недостоверни и представеното от мен е с информативна цел.

    Благодаря за вниманието!

     

    П.С. (писна ми от кожодери!)

    voleex.png

×
×
  • Създай нов...