amnesia 0 Публикувано 22 Август, 2013 (Редактирано) търся съмишленици за по бира и раздумка за GWM STEED5 Редактирано 22 Август, 2013 от amnesia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kra_kamenov 5 Отговорено 22 Август, 2013 колега аз през седмицата работя близо до пещера така че може някой път да метнеме по едно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
amnesia 0 Отговорено 22 Август, 2013 С удоволствие, е-маил-а ми е: teo@starsign.pro почти постоянно включен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mikosh 3 Отговорено 27 Август, 2013 И аз може да се включа в Пазарджик съм след 29.08, драснете на лично тука за по бира ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
amnesia 0 Отговорено 6 Септември, 2013 Малко съм разочарован, да сме само трима истински фена на марката автомобили които управлявяме. Предлагам да се разберем за едно място, и един ден от месеца и които има желание и възможност да идва. Всеки първи петък от месеца да е датата, а някои да посочи място и час. Мисля че такива срещи ще са полезни както с информация за автомобилите, така и с инфо за собствениците им. Надявам се на 4Октомври(петък) да се съберем, и да си покажем колите. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове