Jump to content

Технически център на Great Wall България за обслужване на клиенти 0700 10 204


Recommended Posts

Здравейте приятели,

 

Ние от Great Wall България и Литекс Моторс винаги сме желали да бъдем близо до клиентите ни, да отговаряме на техните предпочитания и да им съдействаме своевременно по въпроси, свързани с автомобилите Great Wall. Сега това е възможно и с помощта на новосъздадения ни Технически център за обслужване на клиенти с национален телефон за избиране 0700 10 204.  

 

При необходимост от техническо съдействие или информация относно гаранционните условия на притежаваните от вас автомобили Great Wall в България, моля да се свържете с Техническия ни център за клиенти. Операторите ни ще запишат Вашето запитване и ще Ви свържат с най-подходящия за целта представител на Great Wall  България, който да Ви съдейства.

 

Как може да се свържете с Техническия ни център? Обадете се на национален номер 0700 10 204 на цената на един градски разговор за абонати от София или междуградски за абонати от страната.  Може да се свържете с нас и на е-майл: callcentre@greatwall.bg

 

Каква информация трябва да ни предоставите? Трите Ви имена, автомобил модел, номер на шаси на автомобила и Вашия въпрос.

 

С Техническия ни център за обслужване на клиенти, ние Ви гарантираме още по-бързо, коректно и професионално съдействие от представителите на Great Wall в България.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Здравей Ginoo,

До последно, когато през септември тази година ми се наложи да опра до тяхната помощ бяха там и направиха всичко възможно да решат проблема.

Проблема е там, че не можеш да им закараш колата там, а трябва да закараш в сервиз, какъвто аз не съм намерил все още в България!

Или няма сервизно оборудване(не работи) или няма сервизни техници. Но това е дълга тема, която смятам скоро да запачна тук във форума.

До сега моте проблеми частично са решавани или през "Техническия център за обслужване на клиенти" или чрез писане на жалби до Литекс Моторс.

Дано да съм бил полезен.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Изглежда че вече не работи техническия център за обслужване на клиенти, след обаждане се чува само автоматично съобщение че разговора ще бъде записан и толкова (никой не се обажда)

 

Днеска 28.01.2016 успях да се свържа с техническия център за обслужване на клиенти работи както и преди (помагат да се разрешат проблемите) , благодарен съм им за съдействието.

Edited by Ginoo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...