Jump to content
litex motors team

Технически център на Great Wall България за обслужване на клиенти 0700 10 204

Recommended Posts

Здравейте приятели,

 

Ние от Great Wall България и Литекс Моторс винаги сме желали да бъдем близо до клиентите ни, да отговаряме на техните предпочитания и да им съдействаме своевременно по въпроси, свързани с автомобилите Great Wall. Сега това е възможно и с помощта на новосъздадения ни Технически център за обслужване на клиенти с национален телефон за избиране 0700 10 204.  

 

При необходимост от техническо съдействие или информация относно гаранционните условия на притежаваните от вас автомобили Great Wall в България, моля да се свържете с Техническия ни център за клиенти. Операторите ни ще запишат Вашето запитване и ще Ви свържат с най-подходящия за целта представител на Great Wall  България, който да Ви съдейства.

 

Как може да се свържете с Техническия ни център? Обадете се на национален номер 0700 10 204 на цената на един градски разговор за абонати от София или междуградски за абонати от страната.  Може да се свържете с нас и на е-майл: callcentre@greatwall.bg

 

Каква информация трябва да ни предоставите? Трите Ви имена, автомобил модел, номер на шаси на автомобила и Вашия въпрос.

 

С Техническия ни център за обслужване на клиенти, ние Ви гарантираме още по-бързо, коректно и професионално съдействие от представителите на Great Wall в България.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Браво!

 

Много добра възможност се открива пред нас за бързо разрешаване на възникнали въпроси и проблеми.

Share this post


Link to post
Share on other sites

И според мен е много готина идеята за кол център, значително по-бързо ще се съдейства по въпроси с колите … поздравления.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Здравейте колеги,

Искам да попитам работи ли още техническия  център на Great Wall за обслужване на клиенти?

Гледам че вече го няма номера в контакти в сайта: http://greatwall.bg/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей Ginoo,

До последно, когато през септември тази година ми се наложи да опра до тяхната помощ бяха там и направиха всичко възможно да решат проблема.

Проблема е там, че не можеш да им закараш колата там, а трябва да закараш в сервиз, какъвто аз не съм намерил все още в България!

Или няма сервизно оборудване(не работи) или няма сервизни техници. Но това е дълга тема, която смятам скоро да запачна тук във форума.

До сега моте проблеми частично са решавани или през "Техническия център за обслужване на клиенти" или чрез писане на жалби до Литекс Моторс.

Дано да съм бил полезен.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изглежда че вече не работи техническия център за обслужване на клиенти, след обаждане се чува само автоматично съобщение че разговора ще бъде записан и толкова (никой не се обажда)

 

Днеска 28.01.2016 успях да се свържа с техническия център за обслужване на клиенти работи както и преди (помагат да се разрешат проблемите) , благодарен съм им за съдействието.

Edited by Ginoo

Share this post


Link to post
Share on other sites

В контекста на новината за съкратените работници няма нищо изненадващо.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...