Jump to content

За гуми


Mitaka75

Recommended Posts

Колега в нета има калкулатори за размера на гумите там ще намериш отговора. Чак тема да пускаш за нещо елементарно. Моите предните са 235/70/16 задните 245/70/16 нямам проблем. Експертите тук ще кажат че не е правилно но колата си е моя. При положение че ще смениш и четирите най много километража да не ти отчита вярно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Километража е бял кахър.

Ще си увеличиш спирачния път и ще намалиш сцеплението в завоите /особенно по-остричките/,а ако очакваш икономия на гориво........не си заслужава предвид какво губиш,но както е казал колегата "колата си е моя"/в този случай твоя/.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тези коли не са болиди от формула 1 та чак сцеплението да е проблем. Това са коли за придвижване да не говорим за цените на частите уж китайски а цените по високи от на Мерцедес. За воден радиатор цена от 750 лева в Митвас. Ако не беше пикап и цената не беше толкова ниска щях още да си карам 25 годишната Фронтера. По която нямаше грам ръжда за сметка на китайското чудо. Фронтерата е в Добрич може да си я засичал бордо с лед бар на тавана новия собственик я е направил за офроуд мераклия е. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е проблем ако я караш само в Добрич и околностите,но ако правиш макс като обем натоварен преходи по 600/650км на ден за 7-7,5 часа минавайки два корави прохода ще разбереш за какво говоря т.е. въпрос на експлоатация и т.н.-колегата да си решава и написаното по-горе е от личен опит,а не от страст към постовете.

Относно частите:

 Малко ме изненадваш при положение,че в Добрич е фирмата на Иван Симеонов за радиаторите.

Колеги от София се възползват от услугите му и + куриерската услуга им стъпва на по-добра цена - не знам...

Всичко го има в Еврото на много добри цени + избор на марка,а и младежите са много в час защото доставят частите за пикапите на ВИК Добрич.

 

  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...