Jump to content

Покупка на Н3 или Н5


leo6666

Recommended Posts

Здравейте колеги харесват ми Hover-ите.Високи,големи,евтини и изглеждат проходими.Но никога не съм имал и карал джип.Много рядко ще се вкарва в макадам(основно за риболов).Може би 95 процента от пътя ще е асвалт.Бихте ли помогнали със съвет.Кой като година и модел би бил по полезен.До около 8-9000 лв.Има нещо на което да се обърне внимание при оглед.Както и коя модификация е по безпроблемна.(Досега карам само оригинални японски сглобки автомобили) И не че немога,но бил се радвал по малко да се плескам.Харесват ми и че са на газ.А по съвременните япончета не я харесват.Има ли голяма разлика в подръжката и горенето м/у 4х4 и 2х4 моделите.Благодаря Ви предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло машината е доста здрава, избираш последния модел 2013 май беше, отиваш в най-близкия сервиз на марката да го качат на криковете и да проверят диференциали и т.н. Отделно проверка на 4х4 дали включва правилно, те ще ти обяснят всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Механично почти нямат разлика Н3 и Н5. Основното е в интериора и предният капак. Въпрос на предпочитание е как да се включва 4х4 ръчно или чрез копче. Мотора носи на газ и макар да се усеща леко маломощен не е така, включиш ли бавните минава почти от всякъде стига да си подготвен. На асвалт визията е добре, но не е за високи скорости, ако искаш изтребител не е твоята кола.

П.п: Ако си се загледал в Н3 моята ще е обявявам скоро, че ми е малка вече🥴 Ще търся нещо със 7места да мога да събера домочадието....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...