Jump to content
Sign in to follow this  
Krasimir $$

Проблем с преден мост

Recommended Posts

Здравейте колеги!Ще помоля за помощ-днес реших да пробвам джипката как се държи на кал но не стана.Като се опитах да включа на 4H да се включи предния мост и нищооо,нито ми светна лампата на таблото нито включи предното.Казаха ми че може да е от кабела с моторчето и тн.Някой може ли да помогне,случвало ли се е на някой.Преди около два месеца го карах на пясък и всичко си работеше без проблем.Проверих за тази въпросна машинка и струва 350лв😭🤔 ако някой знае нещо ще помоля да сподели.Забравих да кажа карам Hover5- 2012г.-2.4-126сс.

Edited by Krasimir $$

Share this post


Link to post
Share on other sites

Виж бушона, попринцип ако е сдала багажа машинката 4wd ще мига на екрана, при махнат бушон няма индикация, при изгорял също. 

Иначе аз тоя проблем го реших по друг начин - предния мост е постоянно зацепен, бушона е изваден и съм сложил хъбове. Като искам 4х4 заключвам хъбовете и врътвам копчето - раздатката си превключва и те така. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...