Jump to content
Говедо

Анулиране на наказателни точки

Recommended Posts

Поради това че администраторите и модераторите имат множество задължения, възможно е след изтичането на 6-месечният срок на наказателните точки на даден потребител те да не са ги премахнали. Това именно е и целта на тази тема - нека, всеки потребител който има изтекъл срок на наказание да помоли тук администрацията за анулирането им.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли малко разяснение за наказателните точки - в какво се изразяват. От т.8 от правилата само се споменават и няма пълно инфо за тях. Кога потребител получава наказателни точки (предполагам, ако неспазва горните седем правила)? Когато има наказателни точки и по нещо ограничен ли е в ползването на форума? И т.н. ...

Редактирано от Любомир

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки потребител може да получи до 10 точки преди да получи едноседмичен бан. Наказателните точки не ограничават използването на форума по никакъв начин. Логично, натрупването на 10 и последвалият едноседмичен бан - ограничават достъпа на съответния потребител до форума.

Количеството точки (предупредително ниво в проценти) е видно в лентата под "Предупреждения" (под аватара на потребителя). Точките се увеличават именно за нарушаване на някое от правилата, като количеството точки давани за нарушение се преценява от модератор или администратор и зависи от типа, честотата и сериозността на нашушенията. Съществува набор ръководещ раздаването им, но той, както е редно е достъпен само за модератори и администратори.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×