Jump to content

новите модели на Great Wall


Great Wall bulgaria
 Share

Recommended Posts

Симо,

Два въпоса към теб:

1. Защо по дяволите този фейсбук линк го навираш във всеки твой пост? Това ли е твоята идея за бързо популяризиране? Малко е плоско...

2. Смяташ ли, че е редно ника ти да е Great Wall bulgaria? Малко е подвеждащо, при условие, че ти не представляваш компанията. Приканвам администрацията на форума да се намеси с цел коригирането на това и недопускането на подобни никове в бъдеще. И защо "България" е с малка буква? Нарочно или от неграмотност?

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Даааа :) Значи се казва Симо -адаш :), корекция Димо, и не представлява марката?!? Ама май му се иска на човека? Дано модераторите вземат нещата в свои ръце!

Димо, май за фейсбук профила познах,а? Ама ти май не четеш какво ти пишат другите под твоите изказвания? Наистина е плоско, а сега може да изнамеря авторите на снимките, пък и те да те погнат, та да видиш как се изтрива профил от Фейсбук. Фотографите ще си потърсят правата върху снимките в профила ти :)

Edited by SP1
Link to comment
Share on other sites

Даааа :) Значи се казва Симо -адаш :), и не представлява марката?!? Ама май му се иска на човека? Дано модераторите вземат нещата в свои ръце!

 

 

Мисля, че тук е засегната точка 3 от Правилата

Edited by Любомир
Link to comment
Share on other sites

Днес ходих до представителството на фирмата в Бургас и момчето най-любезно ми обясни, че в България няма да се произвеждат H5 и Steed, а ще бъдат само внос. Решението за производството им тук, зависело от търсенето им. А до края на годината, ще започне производството на крос овър-а и на седан предполагам C30

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...