vencibull Публикувано 27 Май, 2019 Share Публикувано 27 Май, 2019 След като ударих джипа имам наблюдения над един странен феномен който не мога да определя. При връщане назад се усеща силна вибрация и глух тътен откъм мотора, по моя преценка някъде където се свързва със скоростите. Прави го само на задна, като вчера спусках на бавни един стръмен хълм ( напред ) и пак го усетих (не давам газ, оставям мотора да държи) . Не го прави нито на първа нито на друга скорост-само на задна и то само като има повече усилие ( лек наклон ). Ако някой има представа що за пущина е това и дали да пробвам да сваля скоростите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 28 Май, 2019 Share Отговорено 28 Май, 2019 Венци, Аз бих опитал на канал + ти или друг в канала. Дърпаш ръчната / ако е необходимо и две трупчета зад задните гуми / и даваш на задна с повечко газ т.е. да симулираш,че все едно изкачваш на задна. Гледаш,слушаш и дано да го диагностицираш правилно,че това с вибрациите които се предават по купето си е еротика! Да не се окаже нещо по генерацията или , че е заминала меката връзка на генерацията и като даваш на заден да се отваря/разтегля и да "боботи и ръмжи". Успех, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 29 Май, 2019 Автор Share Отговорено 29 Май, 2019 Мерси Краси, Не е мека връзка със сигурност, има някъде механичен проблем. Трябва да си издиря канал, че на един приятел в гаража вече не мога да влизам, много порасна жипа ;D Като разгадая що за гадина е това ще пиша. На мен подозренията са ми нещо около маховика или нещо в скоростите. НООО, предстои да се разбере. Поздрави, Венци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts