Ванката 58 Публикувано 31 Март, 2017 Здравейте, Мина доста време от както не се провеждат въпросните срещи в София и съвсем спонтанно се зароди идеята отново да се възобнови това така приятно събитие. За сега мястото няма да го посочвам, защото искам да е удобно за всички, но има няколко идеи за района на Плиска. Ако има и други идеи можем да ги обсъдим. С оглед на настъпващият месец Април, датата е 4 Април 2017 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ванката 58 Отговорено 4 Април, 2017 Среща няма да има през Април. Ще го оставим за някои друг път или за следващият месец (Май) по същото време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
feikot 36 Отговорено 27 Май, 2018 Здравейте,състоя ли се някоя среща до сега ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kan4o 18 Отговорено 27 Май, 2018 ЕЕЕ имало е една І-ва национална и една ІІ-ра национална и от тогава никой нищо на национално ниво....Вие господине , като модератор дайте едно рамо да се събелем на ІІІ национална, да речем в началото на септември. Аз не съм присъствал, ама някой казват било хубаво..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
newfan 9 Отговорено 2 Юни, 2018 (Редактирано) Редактирано 3 Юли, 2018 от newfan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir Balabanov 0 Отговорено 18 Ноември, 2018 Здравейте, Има ли срещи в София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
газаджията 0 Отговорено 11 Декември, 2018 Ако има, явно са Топ Сикрет, предназначени за тайните служби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir Balabanov 0 Отговорено неделя в 07:08 Колеги с Hover-и, Дайте да си направим една среща на Юндола? Може да се отиде и до Белмекен, сега му е времето! Наскоро попаднах на една на Митцубиши там, Има хотелски комплекси, ако останем с преспиване, което е за предпочитане. Хайде първо да се преброим? Красимир 0897 87 87 79, аз бих могъл да ударя едно рамо. Живея в София, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kan4o 18 Отговорено неделя в 19:09 Давай аз съм -зааааааааааааааааа... Канчо по 2 ставаме 2.... ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове