Jump to content

bobi878

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

bobi878's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. bobi878

    Great Wall Hover H7

    Темата е малко старичка, но реших да я посъживя. Цялостният изглед на H7 ... екстериор, интериор и т.н изглежда много добре. Интересното е дали ще се предлага на българският пазар и на каква цена. Моето мнение, е че цена от 50 000лв за H7 с всички есктри и фабрична газова уредба примерно би била нормална.
  2. Да това е същият 2.4 мотор. admin наистина е так... важни са нютоните.
  3. Вчера бях в шоурума и ми разясниха, че сега H5 ще бъде евро 5 като мотора ще стане около 128 к.с, като се запазят същите нютон метри. Джипката ще има лек фейслифт, който щял да се изразява в промяна в стоповете. При високото ниво на оборудване ще има махагон при светлата кожа, а при черната иноксово сиво. Това е което разбрах за H5. Относно H7, от който живо се интересувам ми споделиха, че най- рано края на 2014г. ще го има в България. Няма да се казва H7, а H8, понеже първото било патентован надпис. Като големина ще бъде една идея по- голям от "таурег" на фолксваген.
  4. Явно проблема с изтриването на кожения салон е често срещан. Интересното, е че това се случва на 15- 20 000 км, което е изключително кратък период. Това, че се подменя от гаранцията е перфектно, но може ли това да се случва през 20 000 км.
  5. Здравейте, Харесах определено този модел и живо се интерисувам от него. Прочетох доста теми и мнения във форума. Това, което разбрах от прочетеното, е че H5 се спира от производство поради това, че не покрива новите евро изисквания. Въпросът ми е следния... Защо след като е спрян в уеб сайта на фирмата на главната страница пише очаквайте от май 2013г. Опитах да прочета нещо повече но винаги ми изписва, че уеб сайта е в процес на доработване или нещо подобно. В карай на сметка това някакъв по-нов модел ли ще е или не? Днес ходих до шоу рума в Пловдив, но беше затворено Весели празници на всички! Живи и здрави!
×
×
  • Създай нов...