Jump to content

Petrarka

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Petrarka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Petrarka

    voleex c30 кога?

    Ок приемам критиките, пък и малко се отклонихме от темата. Смятах да купувам С30, след като го пуснат, но при тази според мен завишена цена мисля да пропусна въпреки, че ще е най-евтината в класа си. Двата автомобила ми дават почти едно и също за моите нужди, така че по-логично е да избера по-ниската цена. Пак казвам това е личното ми мнение и е съобразено и с възможностите ми и за това си позволих да направя сравнение на двата модела.
  2. Petrarka

    voleex c30 кога?

    Това е официалната цена, колкото и да е жалко. Каза ми го служителят от фирмата (Митвас), с който разговарях. С20R излиза горе-долу на същите пари и за това от Литекс са се отказали да пуснат модела на пазара за сега. Само 20 след като си тръгнах оттам, случайно попаднах на представяне на новата Дачия Сандеро. Цената на избраното от мен оборудване, което се покрива с висото оборудване на С30, с изключение на кожения салон е с близо 4000 лв по-малко. Ако сложим и кожен салон. койото е като опция отиваме на 3000 лв разлика. Като комфорт вътре Дачията не отстъпва по абсолютно нищо, даже шофьорската седалка на мен ми е много по-удобна от тази на С30. Записах се и за тест драйв и скоро ще имам поглед и върху състоянието и на пътя. Някой сега може да ме обвини, че правя реклама на Дачия, но не е така. Просто изразявам личното си мнение.
  3. Petrarka

    voleex c30 кога?

    Днес бях в Митвас, на представянето на C20R и C30. Първия модел няма да се предлага за сега на БГ пазара, а С30 се пуска на пазара през Март 2013 г., като цената за ниския клас оборудване ще е 21000 лв., а високия клас – 23000 лв.
×
×
  • Създай нов...