Jump to content

Niki-25

Members
  • Мнения

    356
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    26

Мнения публикувано от Niki-25

  1. Колега, аз имах проблем с феродовия диск и го смених само него, а ти можеш да смениш само лагера  и да прегледаш притискателния и феродовия и ако са в лошо състояние и тях да ги смениш, съединителя е за Мицубиши 4G69 има ги в магазините.

  2. Здравейте колеги, благодаря ви за отговорите. Разбрах вече на 100%, че е Н3. В стъклото няма вграден сензор за дъжд. Отидох в сервиз на Митвас, но ми казаха че нямат стъкло за Н3, а могат да сложат от Н5, но проблемът е с монтирането на огледалото за задно виждане.  Искам да попитам откъде мога да намеря такова стъкло. Ще се радвам на вашите предложения. 

    Колега отиди в Кобра и попитай там,аз на бившия джип го смених там и дадох 160лв,предполагам, че няма разлика в стъклата защото за мен разлика в купето на Н5 и Н3 е само отпред в предницата.

  3. Днес се разходих с джипката до хижа Момина скала над Златните мостове и трябва да ви кажа,че много добре стоеше на пътя, до едно време по пътя си бях на само на задно, но по-едно време колоната спря и реших да включа 4х4, доволен съм от гумите ето и една снимка :)

    post-8674-0-99969900-1419792315_thumb.jpg

    • Upvote 2
  4. Здравей колега,аз карам такъв джип и да ти кажа части по ходовата част се намират части. Предните дискове ставаха от Мицубиши, задните тампони на стабилизиращите щанги  също се намират те стават от Исузо Тропер,вчера смених ремъци и ролки- два агренажни(един малък и един голям) две оптяжни ролки и една паразитна и всичко това ми струваше 182лв - има и един оптегач на самите ролки който струва 256лв. Това са проверени цени в фирма Ауто + . Не се притеснявай а харесвай си едни джип и скачай смело, колата е доста добра и много проходима.Ще се радвам скоро да се похвалиш като собственик :)

×
×
  • Създай нов...