Jump to content

emillio

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

emillio last won the day on Април 6 2012

emillio had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    София
  • Карам:
    Citroen Xsara & more

emillio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. А каква обща цена се постига с газовата? И направи ли ти впечатление тръбите дали са прекарани отдолу или вътре около скоростите?
  2. Може ли да споделиш нещо за возията? Окачването сравнено с Фиеста например, по-трърдо или меко ? Реакция при средно статистическа дупка ? Като стабилност и шум, както и дали поскъцва пластмаса в този случай
  3. Здравейте, Гледах клипчето и определено модела ми направи добро впечатление. Виждах го вече на живо и също изглежда добре. Карам и Дачия логан, и като за работа е с нисък клас оборудване. сядал съм в по-добри и въпреки луксозния вид има неудобства. За сега съм определено добре настроен и към автомобила и към инициативата. Очаквам Vollex 30 (или 50 Ако не е много голям) Единствено се надявах цената за базовите да почва от около 13,500 лв. Интересно е и как се монтира газовата уредба и каква и е цената. За нашите условия е много полезна опция ако е достъпна. А не мислите ли че много прекаляваме с еърбезите ?? Все пак те са сламка за удавник... Повече внимание трябва да отделиме на умения за шофиране, пеценка и реакция към ситуацията, а ако стигнеме до там да се осланям на еърбега то съм допуснал дузина грешки преди този момент. За щастие за 18год, стаж не ми е дотрябвал дано и така да продължава. В концепцията на градски автомобил това не е водещ акцент ! Но да четеме, как коли от среден-висок клас имат по 8 еърбега и да искаме ниския клас да е пак с толкоз... и да е ако може на цената на каруца ... няма го никъде по света и у нас :) Който може да дава 40 000 Евра и да си взима комфортна и сигурна кола.
×
×
  • Създай нов...