Jump to content

elpix

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от elpix

  1. elpix

    Ел. стъкла

    Ясно, предполагам все още не тропа?
  2. elpix

    Ел. стъкла

    Знам какво ти е било, аз в момента го имам същия проблем и при мен се вози човек от Литекс и в момента съм в очакване на това, какво ще се случи и с моето тропане. Къде ти оправиха проблема в Митвас ли?
  3. Ами щом там го има мисля, че компютрите на колита са едни и същи, просто зададената информация е различна.
  4. Уважаеми колеги, мисля, че трябва да се активизираме и да направим нещо по въпроса с дневните светлини. Не мисля, че е нормално да сме дали толкова пари за един автомобил и допълнителната цена на светлините да е 500 лева, а в момента колите да са по евтини и да имат такива светлини. Моля Админ ако има възможност да пише на ЛИТЕКС, да видим дали ще маправят нещо по въпроса. Поздрави,
  5. Здравейте, и аз съм за отлагането, мисля за другата седмица да мина, все пак и аз съм именяк днес
  6. еееее не съм влизал от 2 седмици и вие сте направили срещата една седмица по-рано....
  7. Признавам вината си, обещеах да дойда но не успях а имах голямото желание. Да си призная Admin, сега ме хвана яд, че не съм дошъл да коментираме Волекса.
  8. Подкрепям ви напълно по отношение осветлението на таблото, за мен тези недостатъци също са доста неприятни. Аз също имам един въпрос, няма ли вариант да се монтира реле, с което да може да се регулира светлината на таблото, както има такива и на други коли?
  9. Значи за всичко ще излезе около 400 и малко лева така ли?
  10. Здравейте, въпроса според мен е, не сами да се чудим как да отстраняваме проблемите а фирмата, тъй като сме си купили ЧИСТО НОВИ АВТОМОБИЛИ. Ако исках да се чудя как да отстраня някакъв проблем щях да си купя пак кола втора употреба. Аз имам проблем със лявата седалка, която тропа леко (като ме вбесява ), ходя вече два пъти в Грейт Ауто и всеки път ми казва, че са я правили заедно с карети на волана но уви, и двата дефекта са си на лице. Следващата стъпка, която ще предприема е да отида в Митвас, там се надявам вече наистина да вземат проблемчетата ми на сериозно.
  11. Здравейте, аз питах два пъти в Грейт Ауто, но така и не можаха да ми кажат цена. Моля ако някой разбере за цената да сподели.
  12. Здравей, Има ли напречни греди в Митвас за Волекс? При положение, че колата ми е купена от Грейт ауто, при дефект мога ли да я закарам в Митвас да го отстранят през гаранцията?
  13. И при мен, като работи климатика колата е доста спъната. На коя дата ще бъде месечната среща?
  14. Здравейте, Срещата на 4 или на 5ти ще бъде, защото в е дна друга теме сте писали, че ще е на 4ти?
  15. Подменят ли ги през гаранцията?
  16. Здравейте, Виждам, че сте споменали за проблем с каре, но за каре на волана ли става дума? Защото аз мисля, че имам някакво чукане във волана като минавам през някои неравности.
  17. Благодаря за инфото!
  18. Не мислиш ли, че ако се постави нещо такова няма да отпадне гаранцията?
  19. Грешката е моя, имах предвид Стиид мисля, че той има дневни светлини.
  20. Здравейте колеги, От известно време забелязвам, че Ховър имат дневни светлини (ако греша моля да ме корегирате) и се чудех, дали е възможно да се направи нещо подобно за нашите автомобили Волекс. Ще съм благодарен ако някой има повече информация по въпроса да я сподели с мен.
  21. Здравей, Страхотен тунинг! Ако някой от нас иска да се възползва от тези глезотиики бихте ли дали някакво инфо, към кого можем да се обърнем?
×
×
  • Създай нов...