Jump to content

bugsy

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bugsy

  1. bugsy

    GW Лизинг

    Привет отново, възможно е да съм в грешка, и отново казвам че презюмцията ми НЕ Е да ползвам нещо безплатно (какво е в случая безплатно ако си дал не малко пари в аванс, но това друга тема). Друг е въпроса че и за услуги и за техника понятието за гарантирано връщане на парите ако не си доволен от нещото какво и да е то (при един куп финно написани условия), не е нещо ново. Да има правила, трябва да пазиш оригиналната опаковка и прочее... Пак искам да подчертая не искам нищо на аванта.... абе карай (каквото има за каране) да е весело, може и аз да съм в грешка някъде.
  2. bugsy

    Анкетка за Voleex c10

    Моля само собственици на колата да гласуват за да в реална статистиката.
  3. bugsy

    GW Лизинг

    Друго имах в предвид, не искам безплатен лизинг, а като си сключа договора и си платя аванса, да си взема колата. И ако недай си боже нещо не е така както са ми го продали, да мога да я върна... както е по смисъла на тази директива която ни предпазва от "измами" и скрити уловки... а тука си взимаш нещото за което си платил СЛЕД като изтече срока в който имаш право да го върнеш, нещо нещо май не е така както трябва
  4. bugsy

    GW Лизинг

    Здравейте, чисто нов съм тука, и Поздравявам всички! Искам да попитам за лизинга който предлага GW - защо тази евро директива не се спазва както в европа, а именно да КАРАШ 2 седмици автомобила на спокойствие и да можеш да се откажеш ? или аз нещо съм сбъркал форума/държавата да поясня, в гените ни е заложено да ни "цакат с топла бира", затова питам такъв ли е случая... Редакция от admin: Моля да не пускаш поредни мнения, а да редактираш последното.
×
×
  • Създай нов...