Jump to content

podigoto

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

podigoto last won the day on February 13 2012

podigoto had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About podigoto

 • Rank
  Newbie
 1. Относно ръждата по дисковете, това е напълно нормално, всички марки и модели са така. От известно време се търси някакъв начин това да се избегне, но тъй като единствента полза би била само естетически вид, не си заслужава.
 2. Аз съм един от тези 20 момчета избрани и провели обучение в Китай. И мога да уверя всеки един, че ни избраха по най-нормалния и обективен начин. Имаше обява септември 2010, пуснах си биографията, обадиха ми се за интервю, то се проведе и след извесно време ми звъннаха с конкретно предложение, което на мен ми хареса и аз приех, та така... другите ми колеги са минали по абсолютно същия път.
 3. Запознах се с това което предлагат другите марки в този клас, а именно: Хюндай i20 - от 21 990 лв http://www.hyundaibg...%20list_web.pdf Киа Venga - от 22 680 лв http://www.kia.bg/models/venga/ Шкода Fabia - от 16 478 лв http://www.skoda-aut...ia_24082011.pdf Форд Fiesta - от 21 190 лв http://www.ford.bg/f...elist_V4_5y.pdf И това което се вижда е, че Волекса с цена от 16 000 лв е повече от привлекателен, особенно с оборудване за което при горе посочените модели се доплаща. Гаранция от 5 години също е доста голям плюс. Не съм се задълбочавал много в детайлите но, ми изглежда, че Great Wall предлагат най-богато серийно оборудване. Днес бях на тест драйв на Хюндайчето и се оказа, че е далеч от Волекса, а това което най-много ме разочарова е, че предлагат само един вариант на оборудване, дори и да искаш не можеш да си доплатиш са електрически огледала, задни ел. стъкла и т.н.. Гаранцията му е само 3 години. Като плюс мога да кажа само 6-те еърбега. Искам да заключа след като си направих труда да проверя и други марки и модели, и дори покарах един почти еднакъв на Волекса (само, че с 5000 лв по-скъп), че Греат Уол са направили изключително предложение.
 4. Гледай сега radar? Аз съм Illegal и използвам ника на един приятел, който работи в завода! Дори не съм го питал. Първо извинявам се на някой, ако съм го обидил! Оня път бях афектиран! Гледам, че Админа ти е редактирал поста, а аз влизам тук доста рядко вече, откакто помолих да ми изтрият ника. Не зная кой си и, какво си писал, мога само да предполагам. Както и да е. Конкретно към теб: Имал съм грешката да работя в заводи и няма да го направя никога повече, понеже не желая да съм роб с ниско заплащане! За Бг. става въпрос. Това е дълга тема. Нямам образование, което е свързано с автомобилите! Никога не съм изявил желание да работя в този завод и не съм се предлагал. Не зная на какво базираш изказа си? Аз съм Магистър по Неорганична химия и химия на твърдото тяло в СУ, но се занимавам с други неща, които са доста по-доходни. Някакви пачки съм бил изпуснал? Моето образование е неконвентируемо в България, ако мога така да се изразя и затова се насочих към друго. Плюс това автомобилите не са ми хоби, а архитектурата! Хем, че съм се возил и карал доста скъпи автомобили. Не мои естествено. Но това просто, както казах не ме кефи, понеже не понасям гъзарии и високи скорости. Просто за мен идеалният автомобил е комби среден клас с двойно предаване, бензин и малко кончета отгоре. 150 поне. Заради интереса ми към архитектурата правех и редовно снимки на завода! Направил съм страшно много реклама в разни сайтове чрез снимките ми на тази строителна площадка. Без никой да знае и без да търся, каквато и да било изгода от това. Да, нямам качества да работя в завод за сглобяване на автомобили. Не мога да зная всичко, понеже човешкия мозък е ограничен програмно от ТЯХ !!! Изпуснах си нервите един път тука, но това е моя грешка и пак се извинявам на хората, които засегнах. Успех на завода и успех на тези, които желаят да работят там. Успех и на форума. Извинявам се и персонално на Димитър, админа който е страхотен младеж. Бай!!!
 5. Illegal, сподели кой е този твой познат който вече не поздравяваш?
 6. Имам изключително близки, лични впечатления от Voolex C10 и мога да кажа само, че е страхотна кола. Силно съм впечатлен и не мисля, че Дачия имат шанс пред тези автомобили. Дизаинът, оборудването (има найстина опции който дачия дори не предлага - авт. трансмисия, парктроник, USB и AUX вход, прибиране на страничните огледала и мигачи в тях и още ред ред...) въобще като замисъл тази кола е надскочила Дачиите, просто мн съм очарован от колата.
×
×
 • Create New...