Jump to content

mile

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    sofia
  • Карам:
    nissan

mile's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Честита Ви Коледа и Честит Имен Ден на всички Стефчовци.Здраве и късмет.
  2. Честито на колегата "cbetko.Със здраве да си я караш.Първите няколко зареждания разхода е по-висок,но после нещата си отиват на място.Аз съм на 10 000 и разхода е около 12.5-13л.-извънградско.Около 8000 имах запушване на филтъра на помпата в бутилката-почистване в сервиза и сега е ОК.Мнооого е важен теглича,кеф ти ремарке,кеф ти колесар с лодка,кеф ти парктроник.Бива си го камиончето.
  3. Колега,моя пикап го закупих от Митвас.Много съм доволен от дилъра на Митвас-Бойко Петров-много точно и разбрано момче,още малко и влизам за първо ТО и тогава мога да дам мнение за сервизното обслужване.Надявам се че всичко ще е ОК.Късмет с покупката.
  4. mile

    Нов собственик

    Честито колега.Със здраве да си я караш.
  5. Колеги,съжалявам че първото ми мнение във форума е такова но както казва народа една лъжица катран и кацата с меда отива на кино.Грозно и потенциално опасно,хвърчащи и необезопасени проводници.При изкачване,спускане,движение в коловоз,паркиране мислите винаги ще бъдат в този бойлер,това не е шофиране това е мъка.Съжалявам за тежките думи но за мен това е истината.Мястото на бутилка тип ,,пура'' е в багажника,тороидалната на мястото на резервната гума.Споделям го с вас защото съм се спрял на пикапа и не искам утре да ми се смеят по пътищата заради това недомислие.Благодаря на колегата за снимките и на Вас за обективните мнения.
×
×
  • Създай нов...