Jump to content

chakala

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    sofia
  • Карам:
    voleex

chakala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Честито за джипа Трябва да внимаваш когато караш на бърз 4Н и бавни 4Л да не се включва на суха пътнна настилка на ниска скорост или да завиваш!!!!
  2. Честито за новата кола, а с тази решетка е просто суперрр-браво
  3. Честито Джетли за пикапа направил си добър избор За твое успокоение ще ти кажа че нафтата която зареждаме е некачествена с много парафин и затова в минусови температури под -16 почти замръзва!!!!!!!!!!!!!Бързо откриване на проблема
  4. Тази събота го тествах по чукарите и много ми хареса уникално зверче . Имам малко снимки
  5. Честито и хиляди киометри безаварийно каране,самия аз си чакам моя Vollex
  6. Колега,относно дизеловия Стийд,предполагам,че си карал един черен на цвят,ако е този,това е първия тест пикап,който няма нищо общо с тези които ще се продават.
  7. Здравейте колеги,имах удоволствието да покарам на тест драйв Волекс С10 и останах очарован от вървенето по нашите пътища.Минаването по кратерите (дупки ) беше много тихо и меко,все едно си с друг клас кола,а не с тази въшка - изненада ме! Естествено пробвах и другите марки от този клас,но нещо ми бяха масови и скучни,а и цената надхвърляше моя бюджет !!!!!!! Реших да си закупя Волекс С10,ако всичко върви по план,както господина от Литекс Моторс ме увери другата седмица към края ще съм с новата си кола !!!!!!!!!!
×
×
  • Създай нов...