Jump to content

nike69

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Карам:
    BMW318is

nike69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Надявам се скоро и в Шумен да открият представителство на Литекс моторс (поне така обещаха от компанията пред кмета ни). На място ще се поинтересувам относно ангажиментите на лизинга и сервизното гаранционно обслужване
  2. Определено ми допада колата съдейки по нейното представяне, разбира се ще я разгледам и на живо и на тестдрайв. Но...многото изисквания на лизингодателите могат да ме откажат(нямам предвид таксата по самото изплащане, а допълнителните скрити условия), а нямам възможност за плащане в брой. Доста ще поразуча(искам кокретни цени на услуги и задължения по време на лизинга), ще преценя.
  3. Здравейте! От скоро започнах да следя темата за Voleеx С10. За мен това е най-приемливата оферта да придобия нов автомобил. В сайта на производителя намерих информация за цени и лизинги. Но освен тази информация за мен има още доста въпроси на които търся отговор. При положение,че автомобилът е на лизинг има доста обвързващи клаузи за които нямам информация. Ето и моите въпроси: 1.Какъв е размерът на пълното каско, което аз трябва да плащам след първата година? 2.Какви задължения ще имам по време на лизинга и гаранцията на автомобила? - срок на смяна на масло, филтри, евентуални други консумативи - проверки и донастройки на автомобила, ревизии - цена на тези услуги във фирмен сервиз, защото цените там не са същите както в сервиз посочен от мен. За мен това са подводни камъни, които могат много неприятно да ме изненадат при свършен факт.
×
×
  • Създай нов...