Jump to content

delta_force

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

422 профилни разглеждания

delta_force's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. малко офтопик - пикапите и волексите не се ли сглобяваха в завода в Баховица, т.е. как ще се чака доставка след няколко месеца? Освен ако не са заети с износ или?
  2. хаха, яко е аз участвам с колажче, малко по-така в стил рекламно послание (ама с моята физиономия наблизо) https://www.facebook.com/GreatWallBulgaria/app_239946939438702?app_data=viewimage.1448
  3. Какъв плъгин трябва да имам, че нещо не ми го зарежда видеото?
  4. @Fitibaldi Сега с митата наистина и аз не знам какви точно са ставките за чаркове (иначе си знаех, че се внасят, а заводът е само за сглобяване) и какви за цели автомобили, но предполагам просто, че при едно производство тук би трябвало да излиза малко по-евтино, дори като сметнем труд и др. разходи. Нищо, времето ще покаже как Литекс Моторс са си разчели плановете, сега май ни е рано да гадаем за това. А това с мерцедеса беше произволен пример, дано не си се обидил де, важен беше смисъла
  5. Поздравления за репортажа, страхотен е! Колкото до мнението на Алекс за негативното отношение към това начинание - еми прав е. Много хора наистина смятат, че не е ли made in Germany, значи не струва. И бащата е фен на VW, тук в университета имам един колега, който е ебати фена на BMW, а аз съм широко скроен човек и не робувам на някакви фенщини, марки и т.н. булшитс. Аз смятам, че ако е направено качествено и цената е ок - марката няма значение! И толкова. Но в Абсурдистан/България някой гъзар ще каже "баааа, тия колу са китайски боклуци, не струват!!" и след това ще.... се качи на стария мерцедес на 20 години, пета употреба! Като каза един бивш министър - "ш*бан народ сме". Прав си беше.... Колкото до пазара - нека да се открие завода и да се започне с производството на колите в България - сега всичко като се внася и на практика потребителите плащат излишни пари за мита. Започне ли производството, след време цените ще паднат, а направи ли се добра рекламна кампания и продажбите ще се активизират доста. Само успехи им желая на готините хора, които работят в завода!!
  6. Аз днес видях черен Хувър Н5 в Дървеница на светофара на 8 декември и Климент Охридски - добре изглеждаше, хареса ми, но честно казано нямам търпение да видя и Н6 /офф - Н5 нали има бордови компютър?
×
×
  • Създай нов...