Jump to content

Miller

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Miller last won the day on October 30 2011

Miller had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Miller

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Адрес:
  В.Търново
 • Карам:
  Пежо
 1. Както добре знаем всички, себестойността на който и да е автомобил е в пряка връзка с неговото качество. В случая тази корелация е малко отвъд приемливия компромис, на който е способен европеецът.
 2. Нищо подобно в Тойота Ярис. В този форум явно има много участие на хора свързани по някакъв начин със завода производител.
 3. Каквито са ми впечатленията това и написах. Останах разочарован. Очаквах поне да не миришат. Посочените примери с недостатъци на различни марки не са показателни. Това са инциденти. Много водачи на МПС шофират така, както никоя кола не би понесла дълго. В случая става въпрос за характеристики на нов, неупотребяван автомобил. За да се направи представителна рецензия е нужно да се тества няколко дни, няма как да стане. Вярно, според калкулирането на цената може да излязат и най-добрите автомобили. Единствено в crash test изглеждат надеждни (което не е малко).
 4. Нищо против нямам китайските стоки, когато имат добро качество. Тествал съм много автомобили и сравнение между популярните марки и споменатата китайска е трудно да се направи. Но една прогноза мога да направя. След 100000км и редовни посещения на сервиза тези автомобили ще са за скрап. Четейки постингите виждам авторите им като служители на фирмата.
 5. Направих си труда да огледам на живо трите автомобила - Voleex C10, Hover H5 и Steed 5. Дизайнът на купето и на трите е добър. Качеството на изпълнение, ползваните материали - очевидно на доста ниско ниво. Салоните миришат непоносимо на долнопробни пластмаси. Седалките са по-скоро неудобни. Дизайнът на салоните и арматурните табла е лош. Не почуствах никакво удобство, напротив, неприятно усещане при досега с компонентите на салона. Сглобката на пластмасовите детайли е далеч от прецизна. И трите автомобила са шумни, дори когато двигателите работят на място и на празен ход. Поне звукът на стереоуредбата е поносим. Антикорозионната защита в задните калници е нанесена неравномерно, има непокрити места. След тези направени от пръв поглед констатации реших, че по-задълбочен оглед е безмислен. Цената и на трите модела е прекалено висока за качеството им. Не бих приел Great Wall дори като подарък. Интересно, къде смятат да ги продават, след като най-малко не отговарят на европейските изисквания за качеството на влаганите материали.
×
×
 • Create New...