Jump to content

litex motors team

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    4

Всичко публикувано от litex motors team

  1. Здравейте Г-н Икономов, Литекс Моторс ще разгледа и анализира индивидуално Вашия казус, като ще намери най-доброто решение за Вас като потенциален клиент на марката Great Wall. С Уважение: Екипът на Литекс Моторс.
  2. Здравейте приятели, Ние от Great Wall България и Литекс Моторс винаги сме желали да бъдем близо до клиентите ни, да отговаряме на техните предпочитания и да им съдействаме своевременно по въпроси, свързани с автомобилите Great Wall. Сега това е възможно и с помощта на новосъздадения ни Технически център за обслужване на клиенти с национален телефон за избиране 0700 10 204. При необходимост от техническо съдействие или информация относно гаранционните условия на притежаваните от вас автомобили Great Wall в България, моля да се свържете с Техническия ни център за клиенти. Операторите ни ще запишат Вашето запитване и ще Ви свържат с най-подходящия за целта представител на Great Wall България, който да Ви съдейства. Как може да се свържете с Техническия ни център? Обадете се на национален номер 0700 10 204 на цената на един градски разговор за абонати от София или междуградски за абонати от страната. Може да се свържете с нас и на е-майл: callcentre@greatwall.bg Каква информация трябва да ни предоставите? Трите Ви имена, автомобил модел, номер на шаси на автомобила и Вашия въпрос. С Техническия ни център за обслужване на клиенти, ние Ви гарантираме още по-бързо, коректно и професионално съдействие от представителите на Great Wall в България.
  3. Предполага се общ обем (gross volume), не е споменато в документацията.
  4. Здравейте, Пълна информация относно разхода на фабричната газова уредба може да получите на сайта greatwall.bg, където ще откриете и подробна презентация. Екип на Литекс Моторс
  5. За Voleex С10 има само един вид бутилка, която е 55 л. При PDI се настройва 20% да е остатъка (по инструкция), което ще рече че максимум 44 л. може да се напълни. Има възможност остатъчното количество да е и по-малко, но в никакъв случай не може да се напълни с реални 56л. (освен, ако не е като в оня стар виц за Варшавата).
  6. Би трябвало да е, затова се правят обучения, проверки, посещение от "таен клент" и т.н. Но съм виждал въздушен филтър, който е сменен (според документацията на дилъра) преди 2000 км, а е черен и мазен като катран...та затова беше уточнението.
  7. Разхода е доста индивидуален (най-вече зависи от задкормилното устройство, качеството на техническото обслужване и др.), но по мои наблюдения варира в следните диапазони за нашите служебни автомобили: Градско: от 9 до 13.6 Извънградско: от 7 до 10.4 Със и без климатик - минимална разлика от +0.5 до +1 Чертичките "гаснат" като намалява горивото, те са 5 и не са много информативни, защото колко е напълнена бутилката зависи от налягането на газ-станцията и от разни други фактори. Съотношението газ/бензин по данни на Виале са 85%/15%, но по мои наблюдения е 95/5, по-скоро на всеки 20 впръсквания на газ има и едно на бензин (по технически данни).
  8. Уважаеми клиенти на Great Wall и потребители във форума, Бихме искали да дадем пояснение относно коментарите за резервоарите на фабричните газови уредби. На първо място, това е най-новата и съвременна технология за подобни система в света. Тя е многократно тествана и адаптирана от едни от най-добрите европейски доставчици, които също така работят и доставят за най-реномираните производители в Европа и Япония. Във връзка с притесненията ви за мястото и формата на газовите уредби, поясняваме следното: - Според европейските изисквания, при поставяне на газова уредба тип "донат" е задължително тя да бъде хоризонтална. Резервната гума на Ховър Н5, е поставена под наклон и бутилката не може да бъде поставена точно по същия начин. В случай, че бутилката бъде поставена хоризонтално, краят на резервоара, близък до задната гума, пречи на захода на автомобила и се вижда значително повече в сравнение с цилиндричния резервоар. При Стийд положението е подобно, но резервоара тип "донат" не се вижда толкова много, поради издадената задна броня. Въпреки това, резервоарът тип „донат” пречи на захода. Допълнително даваме пример, че италианският дистрибутор на Great Wall монтира по същия начин същите цилиндрични 75 л. резервоари от 3 г. насам и няма оплаквания от италианските клиенти, които спестяват до 40% от разходите си гориво. - По повод вашите опасения, че бутилката е на "23 см." от земята, бихме искали да напомним, че според техническите данни, просветът на Ховър и Стийд е 20 см. - Това, което Литекс Моторс може да предложи на клиентите, които се опасяват, че бутилката им е прекалено ниско и стои неестетично, е смяна с 55 л. цилиндричен резервоар, чийто долен край ще бъде на 6 см. над сегашния. Обръщаме ви внимание, че по-малката бутилка ще намали пробега с едно зареждане. Смяната ще бъде възможна след два месеца, тъй като в момента системата с по-малката бутилка е в процес на сертификация по стандартите на Европейската общност. Моля желаещите да се обадят на дилърите, от където са си закупили автомобилите и е била монтирана газовата уредба. Клиентското задоволство е много важно за Литекс Моторс. Затова бихме препоръчали на клиентите да се обръщат директно към нас през формата за контакти в сайта ни greatwall.bg или към своя дилър, чрез което бихме могли своевременно да реагираме и им да съдействаме.
  9. Здравейте, От името на екипа на Литекс Моторс, бихме искали да споделим следната информация по дискутираните теми: Всички обяви за свободни позиции в Литекс Моторс се публикуват на Интернет-страницата www.jobs.bg Когато една позиция изисква наемане на повече на брой служители, то тогава обявата излиза и в регионални издания. При публикуване на обява за работа, компанията се свързва само с онези кандидати, които отговарят на изискванията на длъжността по обява и фирмената политика на компанията. Практика на Литекс Моторс е да предоставя обратна връзка по електронна поща на всички кандидати, с които е проведена среща. В тази връзка е възможно възникване на технически проблеми при получаването й. Всеки кандидат, с когото е проведено интервю от компанията, може да потърси индивидуално обратна връзка за развитието на своята кандидатура. Всяка една позиция си има своите изисквания и специфики, което предполага и различен период на време за разглеждане и одобряване на получените кандидатури. Обявяваните от Литекс Моторс свободни позиции не ограничават кандидатите по техния пол, стига кандидатът да отговаря на изискванията на конкретната позиция. От средата на м. ноември 2011 г. подборът на кадри ще бъде осъществяван и със съдействието на експерт Човешки ресурси на територията на завода на компанията. Надяваме се, че информацията ще бъде полезна за вас. Оставаме отворени за ваши препоръки и коментари.
  10. Здравейте, Честита нова придобивка. Относно регистрацията в КАТ, моля да имате предвид следната информация: Литекс Моторс са предали всички необходими докумнети, като регистрацията вече зависи от въвеждането на митническите декларации на автомобилите от страна на КАТ. Следователно, точната дата за регистрация зависи от бързата реакция на българските институции. Надяваме се това да се случи скоро. Поздрави от екипа на Литекс Моторс.
×
×
  • Създай нов...