Jump to content

miramar

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

miramar last won the day on Ноември 13 2011

miramar had the most liked content!

miramar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Днес за втори път имах възможност да управлявам Voleex.Бях внимателен за дамога да дооценя автомобила. За управлвнието- да така е-втвърдява се при повишаване на скоростта.Наистина е по-тиха от Яриса. В областта на ниските дърпа добре.Хододвата част също е тиха и стегната.Километражът показваше 315 км. Пред мен имаше друг колега за тест драйв. Това са мойте лични впечатления от този автомобил и смятам твърдо да си го купя.
  2. Да, наистина няма борд компютър и е минус, но вярно е и това,че наличието му води до постоянно вглеждане в показанията-все пак наличието му има възпитателно влияние за икономично каране. Като вътрешно пространство е с по-голям обем от Яриса.Возията е мека, но и стегната без кренове в завой.Багажникът е по голям от Яриса.Аудио уредбата е на високо ниво.За мен беше непривично централното табло-моето е в средата.Интерсното е, че има термометър за температурата на двигателя.Качеството на вътрешното обзавеждане не е по-лошо от това на Ярис.
  3. Ето моето лично запознанство с Volex C10 от петък.Карам от 5 години ЯРИС 1,3 2001 година (разбира се втора ръка). Не усетих никаква миризма в купето на пласмаса(километражът показваше 31 км).На празен ход двигателят практически не се чува-(за сравнение в Яриса е по-шумен).Предавките се включват отлично .Ходът на съединителя е малък но свикнах неусетно.Воланът е прогресивен-на място много лек, а при повишена скорост се втвърди.Карах колата около 40 мин -което е нищожно малко, но мога да кажа, че колата си я бива.На отсечката за летището на 2000 оборота при 5 та показа скорост 70 км/ч.За кратко вдигнах обороти на 3000-двигателят остана все така много тих-Ярето след 2500 оборота започва да се чува осезателно.
×
×
  • Създай нов...