Jump to content

todoricco

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Мнения публикувано от todoricco

  1. Напълно съм съгласен с колегата Красимир за качеството на съвременните китайски автомобили и съответно резервни части,могат да се поръчат от алиекспрес или от където си пожелаем.Делът на произведените в Китай части за абсолютно всички производители е доста над това което потребителите на псевдо премиум марки си мислят.Само да спомена изцяло сглобени  авомобили в Китай предлагани на европееца са Хонда Джаз,Мерцедес GLB, GLA.Отделно повече от 1/3 от първоначално вградените резервни части на германски производители са с произход Китай така ,че само незнаещите могат да подценяват тази империя.

    Иначе ,Китайска калинка Волекс ,която управляваме е на цената на два китайски айфона и е много повече автомобил от другите прехвалени над 20 годишни "премиум" марки ! Успешен ден на всички.

    • Like 1
  2. Готово,неприятната екстра отстранена!Всеки ,който монтира аларми може да кастрира тази функция.При мен лично за 20 мин майстора намери сигнала и го байпасира.Естествено попитах за услугата в официален сервиз - не се премахва.Отделно в движение при натискане на lock/unlock  бутона в позиция unlock ,компютъра не разбира ,че тази екстра не се желае.Надявам се да съм ви бил полезен!

  3. Много благодаря колеги за отговорите.Ще отида на майстора на краставицата,където поставяха алармите.Щеше ми се да е софтуерно , но ако няма начин ще се действа по този начин с прекъсване на пътека щом трябва.

  4. След няколко месеца избиране се спряхме на voleex,отлични впечатления имаме за автомобила.Всички го харесваме върви чудесно и определено си струва.За България и нашите условия си е прекрасен.Не робувам на марки,гледах моментно състояние при избора.

    • Like 2
  5. Здравей колега Аз също търся да закупя ангренажен комплект.Реално има 3 варианта и не съм решил кой точно.Оригинал 6 части от great wall около 500 лв,неоригинал заместител със съмнително качество за тойота 1nz-fe(200) лв части и директно поръчка от китай около 150 лв с доставка мито и ддс.Тъй като темата е старичка вие как отремонтирахте вашия автомобил?

  6. Смяната на ангренажен комплект специално за нашите коли е от 6 части се извършва когато стане шумен мотора. Прочетох доста за нашия двигател и в латиноамериканските страни където също има много от тях се случва да се сменя между 110 и 200 хиляди км.Всичко е относително,дори и да е поддържана по книга и да е карана много внимателно обтегача може да блокира или само да е станал той за смяна и да се налага подмяна.

×
×
  • Създай нов...