Jump to content

todoricco

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Всичко публикувано от todoricco

  1. Темата наистина е стара,но и Аз искам да си монтирам бутоните на волана безспорно е удобна екстра.Искам да попитам тези които си монтираха вече такива от къде ги поръчахте?
  2. Да имам Яни,точния човек е Желязко Георгиев срещу Кауфланд в Изгрев.За 20 години нито веднъж не ме е подвел!Пиши ми на лично да ти дам контакт.
  3. Здравей колега,Аз също се интересувам от бутона на волана.Ако го поръчам трябва ли да се окабелява,защото в алиекспрес пише switch or switch with line.

    Ако вашия стария е наличен съм готов да го закупя,от Бургас съм Благодаря ви!

    Телефона ми е 0899 717 605 Антон.

  4. Много добре изглежда ,много е хубава колата!Със здраве да си я управлявате.Какви са впечатленията след две години шофиране.
  5. Напълно съм съгласен с колегата Красимир за качеството на съвременните китайски автомобили и съответно резервни части,могат да се поръчат от алиекспрес или от където си пожелаем.Делът на произведените в Китай части за абсолютно всички производители е доста над това което потребителите на псевдо премиум марки си мислят.Само да спомена изцяло сглобени авомобили в Китай предлагани на европееца са Хонда Джаз,Мерцедес GLB, GLA.Отделно повече от 1/3 от първоначално вградените резервни части на германски производители са с произход Китай така ,че само незнаещите могат да подценяват тази империя. Иначе ,Китайска калинка Волекс ,която управляваме е на цената на два китайски айфона и е много повече автомобил от другите прехвалени над 20 годишни "премиум" марки ! Успешен ден на всички.
  6. Готово,неприятната екстра отстранена!Всеки ,който монтира аларми може да кастрира тази функция.При мен лично за 20 мин майстора намери сигнала и го байпасира.Естествено попитах за услугата в официален сервиз - не се премахва.Отделно в движение при натискане на lock/unlock бутона в позиция unlock ,компютъра не разбира ,че тази екстра не се желае.Надявам се да съм ви бил полезен!
  7. Има налични и denso и NGK, аз лично предпочитам NGK BKR5E-11 VL33.Прочетох какви други се слагат еднополюсни,китайците си имат техни марки,но прикачвам и каталог и за другите модели на марката.
  8. Много благодаря колеги за отговорите.Ще отида на майстора на краставицата,където поставяха алармите.Щеше ми се да е софтуерно , но ако няма начин ще се действа по този начин с прекъсване на пътека щом трябва.
  9. След няколко месеца избиране се спряхме на voleex,отлични впечатления имаме за автомобила.Всички го харесваме върви чудесно и определено си струва.За България и нашите условия си е прекрасен.Не робувам на марки,гледах моментно състояние при избора.
  10. Здравей колега Аз също търся да закупя ангренажен комплект.Реално има 3 варианта и не съм решил кой точно.Оригинал 6 части от great wall около 500 лв,неоригинал заместител със съмнително качество за тойота 1nz-fe(200) лв части и директно поръчка от китай около 150 лв с доставка мито и ддс.Тъй като темата е старичка вие как отремонтирахте вашия автомобил?
  11. Здравейте ,много ми е неприятна тази функция и бих желал да я деактивирам?Как става?Автомобилчето е страхотно,прочетох сервизната книжка,но не открих начин. Благодаря ви!
  12. Смяната на ангренажен комплект специално за нашите коли е от 6 части се извършва когато стане шумен мотора. Прочетох доста за нашия двигател и в латиноамериканските страни където също има много от тях се случва да се сменя между 110 и 200 хиляди км.Всичко е относително,дори и да е поддържана по книга и да е карана много внимателно обтегача може да блокира или само да е станал той за смяна и да се налага подмяна.
×
×
  • Създай нов...