Jump to content

ChrisB

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ChrisB

  1. ChrisB

    Hover H5 - части

    Много благодаря! Ще му звънна да се разберем.
  2. ChrisB

    Hover H5 - части

    Много благодаря за съвета. И аз се чудих защо искат да сменят и водната помпа, като преди 3000км са сменени ангренажен ремък и водна помпа. Не знаех, че по принцип се сменят заедно. Да, сега колата грее много добре вътре, а дори не увеличавам парното до край. Този воден радиатор, имаш ли представа къде мога да го търся? Стигнах даже до али ескпрес, но там има за haval h5, не намерих за hover h5. Тук, в Бг също разпитах в няколко сайта, но нямат и те.
  3. ChrisB

    Hover H5 - части

    Водният радиатор не работи добре. Едва 1/3 от него работи, което водеше до прегряване. Колата е карана дълго време на вода, което е причинило ръжда, която не се изчисти след промивка. Вътрешният радиатор не отопляваше, а духаше студено, но след промивката и сменен термостат се оправи. В сервиза ми препоръчаха да ги сменя и двата + водната помпа, за да не прегрява колата пак
  4. ChrisB

    Hover H5 - части

    Здравейте! Преди месец си взех Great Wall Hover H5. Тъй като не е чисто нов, има някои неща, които са за смяна и малко ударих на камък в намирането на частите. Имате ли представа от къде бих могъл да закупя воден радиатор, водна помпа и радиатор за купето на автомобила? Много благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...