Jump to content

ChrisB

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ChrisB

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много благодаря! Ще му звънна да се разберем.
 2. Много благодаря за съвета. И аз се чудих защо искат да сменят и водната помпа, като преди 3000км са сменени ангренажен ремък и водна помпа. Не знаех, че по принцип се сменят заедно. Да, сега колата грее много добре вътре, а дори не увеличавам парното до край. Този воден радиатор, имаш ли представа къде мога да го търся? Стигнах даже до али ескпрес, но там има за haval h5, не намерих за hover h5. Тук, в Бг също разпитах в няколко сайта, но нямат и те.
 3. Водният радиатор не работи добре. Едва 1/3 от него работи, което водеше до прегряване. Колата е карана дълго време на вода, което е причинило ръжда, която не се изчисти след промивка. Вътрешният радиатор не отопляваше, а духаше студено, но след промивката и сменен термостат се оправи. В сервиза ми препоръчаха да ги сменя и двата + водната помпа, за да не прегрява колата пак
 4. Здравейте! Преди месец си взех Great Wall Hover H5. Тъй като не е чисто нов, има някои неща, които са за смяна и малко ударих на камък в намирането на частите. Имате ли представа от къде бих могъл да закупя воден радиатор, водна помпа и радиатор за купето на автомобила? Много благодаря предварително!
×
×
 • Create New...