Jump to content

Кизин 1

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Кизин 1 last won the day on Август 10 2020

Кизин 1 had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Бургас
  • Карам:
    Hover 5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Кизин 1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте, колеги! При мен за втори път се случи да издуха гарнитура на 4ти цилиндър, след което видях тук във форума, че явно това е слабо място. Направих разтоварването на цилиндъра и сега ще наблюдавам резултата. Огромни благодарности на всички описали интервенцията. Към момента съм установил учудващо бързо превключване на газ след сутришното запалване, тъй като едва вчера събраха двигателя. Някой има ли представа какъв е и дали може да се закупи детайла, показан в един от клиповете на братушките, в който включват директно датчика за температурата към щуцера, или ще трябва да се изработва индивидуално? Поздрави!
  2. За съжаление, не. Спуснах резервоара и почистих връзките, но ефект няма. Мисля, че ще се окаже от таблото, но не ми е останало време да го отворя, че там ще е доста пипкава работа. Не се сещам какво друго може да е...
  3. Това е за предпочитане пред отваряне на таблото 😁 Ще опитам. Благодаря!
  4. Колеги, здравейте! Преди месец, стрелката за горивото на таблото спря да отчита, стои забита на дъното и не помръдва колкото и бензин да наливам. Първоначално реших, че е от поплавъка, смених го, но промяна няма. Сега предполагам, че може да е слаба ел връзка в таблото, тъй като и част от лед осветлението му от време на време премигва и гасне за кратко. Мисля да разглобя таблото, но като гледам каква пластмаса е, се чудя дали ще мога да го събера в същия вид. Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем? Има ли тънкости при отварянето на таблото, на щипки ли е?
×
×
  • Създай нов...