Jump to content

sirko1

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

Мнения публикувано от sirko1

  1. Преди 7 часа, Ivan ivanov написа:

    Колеги имам hover 5 и явно не превключва двойното,на таблото светва 4wd когато натисна копчето в спряло положение но нищо не се случва.Кажете на вакума ли е или към кого да се обърна.

     

    Вдигаш с крика предна лява гума с копче на н2, без да палиш или даваш на контакт, завърташ гумата . Ако не се върти свободно, е   по-неприятния случай ,но ако се върти  заедно с предния кардан, значи проблема ти е в шейтан машинката. При положение, че се върти само гумата,даваш на контакт и вклучваш 4н . Гледаш какво се върти или какво не и търсиш решения на проблема и споделяш развитие в темата, която ти е дал Норк. Аз също съм в този филм.Реших си проблема, но след смяна на съединител месец по-късно,отново съм тук.

  2. На 19.01.2020 г. at 22:00, zhelev_48 написа:

    Колеги,смяна на съединител на 135Ккм,нормално ли е за Х5,не карам офроуд? Според мен е много рано,ама..... на смених го.

     Какъв съединител сложи ,че и моя започна да боксува на 126000 км

     

     

  3. Колеги,някой ако е сменял шейтан машинката, и има желание да се раздели със старата на  сносна цена да казва. Трябва ми  тази част от нея ,която е с клемичките и на нея се намотава пружинката. Че неволно и счупих клемите.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    к

×
×
  • Създай нов...