Jump to content

Stoyko_V_V.

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Карам:
    Hover h6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stoyko_V_V.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря много, ще си взема дефлектори и аз !!! Може ли снимка на твоята машина да видим как се е получило
  2. Здравейте група, искам да ви попитам от къде мога да си закупя ветробрани за hover h6 2014г.
  3. Автомобила е на 98000 км. От завода са се обадили и са казали, че са го оправили уж, ще видим в понеделник като пристигне какво ще стане и ще споделя. Ако се наложи ще видя за някакъв номер да ви кажа да погледнем.
  4. Иначе след откачане на клемите, грешките се изчистиха и остана само тази P1193, която означава описаното по-горе. И тя се появява пре време като защита от високоте показатели на налягането
  5. Днес закарах колата до представителството е пловдив. След направена диагностика се усъмниха в клапана за високо налягане и по конкретно за датчика към него, който отчита налягането, защото при диагностиката се видя, че датчика отчита птекалено голямо налягане към горния рейл, при което се включва защита (така изписаната грешка), която един вид е защита да не идат дюзите ако наистина това налягане е реално. Сега чакам да пратят този датчик в завода за измервания и преглед и да видим дали е от него. Лошото в случая е, че ако се окаже той и не подлежи на отремонтирване, един нов такъв е 1360 лв.
  6. А за дневните светлини се сваля пластмасовата рамка леко с една отверка, след което се развиват три болтчета и се сваля целия дневен фар, при ковто вече имаме достъп и сменяме крушката !!! Неволята учи :д и дано по рядко ни се случва да я викаме
  7. Hover h6 2.0 tci (143 к.с. дизел) 2014г. 4wd
  8. Здравейте група, и при мен неволята се обади.... светна лампата с гаечното ключе и колата пали след което гасне. При диагностика с компютър от градския майстор показа 4 грешки, но не допуска компютъра да по нататъшно отваряне и разбиране какви са точно грешките. Качвам снимки на грешките и ще съм благодарен, ако някой знае какво означават, да каже !?!
  9. Здравейте група. Имам питане относно това как се сменят крушките на дневнкте светлини на ховер h6
  10. Благодаря Ви за инфото, остава да намеря майстор който да дойде с мен да го видим този хубавец
  11. Здравейте насочил съм се към great wall hover cuv и по точно към ето тази обява http://www.cars.bg/offer/c2851886 . Бихте ли изразили някакво мнение за модела като цяло и конкретно за тази обява. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...