Jump to content

m.todorova

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от m.todorova

  1. Преди 8 часа, nork написа:

    Честита придобивка и за Много години :)

    Едва ли е моторчето ;) Мързяло ги е!

    Проблема е в оста на въртене, там влиза вода, ръждясва и запича. Моторчето е слабо и не може да преодолее триенето и вътре изкача от леглото си една малка зъбчатка!

    Решението: Сваля се чистачката отвън като при нея има и една странна гайка за която трябва раздвижен ключ, отвътре се сваля кората, има 3 болта и всичко излиза заедно ( моторчето и оста ). Останалото е внимателно разглобяване, почистване и обратно. Вземи си грес и напълни хубаво вътре зъбчатките, че после много тракат! Зегера не го мисли, най вероятно ще се счупи при махането, има си такива за по 2-3ст.

    Успех! :)

    П.С.: Най вероятно няюа да се хванеш ти да го правиш, но поне да знаеш какво и как.

     

  2. Благодаря за милите думи, дано пожеланията се сбъднат! . Лутах се между Rav4 и kia sportage, но този ме грабна от пръв поглед. Всички се чудиха на избора ми, но категорично не съжалявам! Ако трябва пак бих избрала него! 

    • Like 1
  3. Благодаря Ви! Честита Нова Година! Нека да е здрава, успешна и спокойна за всички! 

    Колата е внос и предишният собственик е поставил лепенка, че е сложил масло 10w40, но мои познати ми казаха да се посъветвам преди да сменя маслото, дали не е по-подходящо друго. 

    Извинявам се, но имам още един въпрос. Задната чистачка не работи. Бях на сервиз, казаха че моторчето не работи. Та въпросът ми е моторчето точно от същият модел ли трябва да е или може от друг?

    Чистачката е в това състояние, изпращам снимка....

    Благодаря Ви

    received_1809034269191323.jpeg

×
×
  • Създай нов...