Jump to content

газаджията

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от газаджията

  1. On 11/21/2021 at 1:03 AM, lakatnika said:

    Здрасти колега, нали знаеш... "жена и кола са на късмет"😂😂😂

    Честно казано сменям само консумативи и карам...за сега друго не съм патил.

     

    да те питам кожените калъфи на предните две седалки от къде ги сбара, търся нещо такова и аз за моя дръгляк. Мерси предварително :)

  2. On 11.12.2018 г. at 9:11 PM, radowolf said:

    Халетата вече са дадени на немска фирма под наем.

    В завода не се произвеждат и май не са произвеждани коли в смисъла на автомобило произвоство - от ламарина до готов продукт. Просто се вадят някакви неща от някакви контейнери, уж им се извършват някакви интервенции и после се возят до дилърите.

    :blink: :( Тъжно .....

  3. И аз съм доволен, не го казвам като работещ в тази сфера, но газта им е доста по-чиста. Има места, на които някои от бензиностанциите на Франчайз  не поддържат добре системите си. Правя разлика в горивото, за сега от там е най-чисто, визирам повече пропан-бутана. И на клиентите препоръчвам тях или Еко.

    Лукойл, Петрол и тем подобни имат много графит в пропан-бутана и задръстват редовно филтри на автомобилите с газово. За другите горива, рядко зареждам бензин и не правя разлика. На Еко са добре, не съм зареждал на Марешки, но предполагам, че за ниската цена вероятно и качеството ще е такова. Между другото, до колкото знам, първите Газпром бензиностанции са собственост на компанията и не са франчайз, до колко обаче е вярно, идея нямам и дали все още са, говорим преди години като започнаха.

    Имахме преди време един от Пловдив, каза че преди дни му е бил почистен филтъра и клапана, заредил на някаква бензиностанция в малко градче до Пловдив и карал до София по работа, едва стигнал с припърдяване. Филтъра му беше пълен до горе, едва минаваше газ, а от тръбите излезе цяла мъгла, от чашката и филтъра на клапана изкарахме една шепа само.

  4. On 29.05.2017 г. at 2:34 PM, Niki.A. said:

    Да ,се похваля аз се "ЧИПОСАХ" сам. След като писах на няколко фирми за тунниг в БГ и казаха ,че за това ЕКУ нямат нищо и не могат да ми помогнат . Си поръчах платена програма и платен софтуер и си качих последната разработка от Руснаците. Минах преди да сложа чипа на Диностенд и показа 122кс, предполагам толкоз малко заради по тежките гуми и джанти 20" с които съм. Сега , ще ходя пак на Дино някъде към средата на Юни.

    Четох по руските форуми ,че и Ламда сондите давали проблем без да свети чек на таблото просто не мерели вярно. И естествено реших да я сменя и нея,  за 70лв си струваше опита. След двете манипулации сега колата върви много допре изчезна глъхненето при ускорение.Тръгва много добре още от ниски обороти.  Сега ще ходим на далеко и ще засека и разхода на къде се е променил. Като събера повече инфо ще пиша.

     

    Сподели малко повече информация интересувам се. От къде софтуера ? Разхода как е ,ако още караш колата имал ли си проблеми след чипа ?

  5. Важното е че ги има направени :D:D:D . П.П. Тук у форума, няма ли някой, който работи или е работил там да подскаже нещо о.О

×
×
  • Създай нов...