Jump to content

iliev

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от iliev

  1. Преди 1 час, kriss1 написа:

    Колега ,търси по обяви в сайтовете за части,няма да ти пиша тук колко струва нов преден капак ,че търговците ще вдигнат цените,но определено няма да си купиш от представителството.Ако имаш късмет може дори да ги купиш и с твоя цвят и да не боядисваш.

    Много ти благодаря за съвета,лека вечер!

  2. На 1.10.2018 г. at 5:10, Kan4o написа:

    хахаха само продуктово позициониране ви се привижда и реклама...нали виждаш как изглежда , не е на сайта, а реален, ако искаш ела го пипни . Може и завойче да си изпрасиш, зависи от разположението на духа ми.

     

    На 1.10.2018 г. at 5:10, Kan4o написа:

    хахаха само продуктово позициониране ви се привижда и реклама...нали виждаш как изглежда , не е на сайта, а реален, ако искаш ела го пипни . Може и завойче да си изпрасиш, зависи от разположението на духа ми.

    Много добра визия,браво 

  3. преди 2 минути, radowolf написа:

    Няма за какво да ми благодариш.

    Дано се оправи скоро колата.

    А иначе забелязвал ли си я да припушва бял дим (пара) от ауспуха?

    Моята 19-ка имаше същите симптоми като описаните и се оказа гарнитура на главата.

    Не съм обръщал внимание,утре сутрин ще я видя 

  4. Преди 1 час, radowolf написа:

    Малко се получава гадаене по картинка без картинката ама както го описваш ми намирисва на издухала гарнитура. При всички положения в сервиз ще ти кажат каква е причината. Препоръчвам да не я караш тая кола повече а да я отворите максимално скоро.

     

  5. Здравйте,имам н3 от две години но преди месец видях че някъде се губи антифриза,няма никъде теч от какво може да е :Dнякой ако е имал сущия проблем нека да го сподели благодаря много.Някой казаха че е издухала гарнитура,вузмижно ли е това.Всяка сутрин доливам около 200гр.антифриз в радиатора,има ли вероятност капачката на радиатора да е за смяна.Първото палене сутрин е по трудно трябва да въртя по вечко и когато запали сякаш тръгва на три цилиндъра и след това си влиза в ритъм,от къде идва тоя проблем вече месец не мога да го открия благодаря за вниманието и лек ден на всички

×
×
  • Създай нов...