Jump to content

Kmetas

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kmetas

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега, и аз така бях. Модулът е почнал да сдава багажа. Аз ходих в сервиз на грейт уолл, оправиха го ама вече чека не работи, казаха че трябва да сменя модула, ако искам да ми свети на таблото. Обикновена диагностика не хваща 4х4, само в сервиза им. Отделно ми смениха накладките, защото се оказа че чек за тях не работи също и това също било проблем за 4х4.
 2. Колеги, оказа се че е модулът. Имал три режима на работа. На единия отказал да работи и затова си стои зацепен. С две думи за смяна ама като му дойде времето. Така че ако на някой му се развалят копчетата, това е един от основните проблеми. Благодаря ви за съветите.
 3. Благодаря за съветите. Почвам ги подред пък да видим. Преди 3 дни натисках бутоните и палих и угасях и се оправи, вчера пак се скапа и вече не иска да захапи. Реално мисля че работи на 2wd, ама след един завой взе да вие предницата за 3 сек. Не се превключва на 4 L. Днес ще я закачим на диагностика, дано намерят проблема,че трудно някой има такава диагностика, за този модел тоест. Да е изгорял някой бушон едва ли. Преди още като натисна бутона и цъка под жабката нещо и се сменяха, сега няма звук. Ще пиша какво е станало днес. Ако все пак някой е имал същия проблем ще се радвам да сподели. Благодаря
 4. Здравейте, колеги. Имам грейт уолл хувър 5 със следния проблем. Светна ми на таблото 4wd, а бутона е на 2h. Като се пробвам да го превключа не помръдва и няма никакъв звук. Някой, който е имал същия проблем, ако е възможно да сподели горчивия опит. На една тъжна песен съм да изляза и да го залея с нафта и да му драсна клечката на джипа. Толкова чупливи машини не съм карал,ама кефа цена няма. Ще ви бъда благодарен за отговорите.
×
×
 • Create New...