Jump to content

Чавдар К

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Чавдар К

  1. Здравейте. Създадена е ФБ група, където можете да следите как се развива поръчкта, понеже не всички включили се са от този форум. https://www.facebook.com/groups/1912934982268578/ Минималната сума за поръчка е събрана и който желае, може да се включи, поръчката ще бъде пусната на 15-01-2017г
  2. Не съм експерт по маслата, нито търговец. Работата тръгна от маслото за моя автомобил. Цените на сайта са добри, но не са изключително ниски, не могат да се конкурират с маслата "на промоция" в OLX и хилядите сайтове за масло. Идеята е да се купуват масла, които гарантирано не са менте. Аз до преди последната смяна си купувах такива от Проспийд, за които знам че са официален дистрибутор на Мотул и Бардал (записани са на официалните сайтове, като такива.) Купувах най-евтината синтетика на Мотул 5-40, която ми излизаше близо 20лв литъра. Подсказаха ми, че в Ato24.de, мога за малко пари отгоре да си взема уж най-доброто масло на пазара с много по-добри характеристики и вискозитет от 0-20. Това е маслото: http://www.ato24.de/de/amsoil-signature-series-0w-20-synthetisches-motoroel.html Ето какво са установили руснаците за това масло: http://www.oil-club.ru/forum/topic/15068-amsoil-signature-series-100-synthetic-0w-20-svezhee/ Мненията за това с какво масло трябва да се налива са силно разнопосочни. Това, което се изкристализира след дълги дискусии в Хонда форума е, че тези 2 масла са най-доброто като съотношение цена/качество: http://www.ato24.de/de/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html http://www.ato24.de/de/ravenol-vsi-sae-5w-40.html - тук цената за литър е по-висока, но 5L опаковка излиза малко над 50лв.
  3. Здравейте Kолеги, правя общи поръчки от немският сайт за масла Ato24.de. Цените са много добри, а произходът на маслата е до колкото може гарантиран, като Ato24 са единствен официален дистрибутор на маслата Amsoil за Германия. Също така всички разфасовки от маслата RAVENOL идват с код на бутилката, който може да се провери в официалният сайт на RAVENOL за автентичността на маслото. Ползвате 5% отстъпка от цената и безплатна доставка до България. Курса на Еврото ще е 1.9675лв/EUR, за който е от София ще го предам лично, за желаещите от други градове, ще го изпратя с Еконт за Ваша сметка с отстъпка от куриерската услуга. Който има намерение да се включи да напише в темата какво иска, препоръчвам да добави и линк към съответното масло/добавка, за да няма обърквания. Телефонът ми е: 0885 9O9 1O1 Ако има желаещи ще уточним в последствие как се събират парите. Поздрави, Чавдар.
×
×
  • Създай нов...