Jump to content

Vasil Milev

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Vasil Milev last won the day on January 5 2018

Vasil Milev had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Vasil Milev

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Адрес:
  Burgas
 • Карам:
  Great Wall HOVER L

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. Здравей, колега имам hover h5 2008 2.4 

  С твоя мотор търся номера на ремъци и ролки ако може да помогнеш ще съм благодарен 

   

 2. Благодаря ти Канчо и за много години.Благодаря ти и за ценната информация и всички ремъци и ролки са открити и поръчани.Пристигнаха само пистовите/обслужващите 3 бр.за 47 лв. и Еконт такса 3.50лв.На фирмата Континентал.А от сервиза от GW искат 100 лв..Ангренажените с 3 ролки на SKF 197 лв а те искат 560 лв.К,о правим сега.И защо го правят.И труд 126 лв.За труда ок.И аз съм занаятрчия.Дават гаранция на частите.Ами ако се скъсат и разбият двг.ще го оправят ли.Такива работи стават .Приятен ден.Всички части по нашите машини ги има в ,,АУТО ПАУЕР,, и ,,С ауто.,,.Он лайн поръчка.
 3. Здравейте колеги.Честита новата година.Здраве и без аварийно каране.Първо искам да споделя премеждията с Ховара.На 31 дек.сина ми тръгна спешно за София.Но магистарлата я затвориха и стария път през Айтос,също.И по двата пътя ТИР –ове правят бели.Питаме за Средец –Ямбол казаха че се почиства.И тръгнаха от там.След два часа се обаждат че са попаднали в ад.Отпред 4 коли с ефета шофьори решават да изпреварят снегонрина и се забиват в преспите и блокирват пътя.Обръща и зад него също каталясали коли в снега.Никой не носи вериги.И сина ми.Но не слуша.Самоуверен.Той е с лек.автомобил ФОРД.чисто нов.В колата е снахата и малкия Васил Милев.-внука ми.Паля ИТАЛИАНИ-КИТАЕЦА и хуквам.С мен идва и зет ми с неговия сложебен джип МАЗДА..Стигаме криво ляво до Средец но там е същински Ад.Полицията не пуска.Над 100 коли блокирани към Ямбол.казват.Зет ми казва ,аз съм до тук.Той,ама не аз.Питам полицая ,обеснявам и те ме пускат.....Щом отоваш да спасяваш бягай,но внемавай.А и както гледаме си с ,забележете,СЕРИОЗНА машина.Паля и потъвам в ада.След 10 км.ме настига пожарна и заедно продължихме.Но на един завой едно Беемве в канавката.Пожарникарите спряха да помагат ,а аз продължих.На 66 г съм,30 г от живота ми мина по морета и океани,от 5 урагана съм оцелял с корабите,2 пожара гасих и спасих корабите и екипажа,но в това което попаднах беше наистина ад.Вятъра с около 70-80 км.ч.сняг и видимост 50-60 м.Добре,че веднъж е минал снегорин и разбутал големите преспи.Но имаше по 30-50 см.нови.Джипа от Бургас на 4х4 скорост постоянна 60 км,и до с.Войник на три четири пъти се наложи да е снегорин.Без да забоксува,без да занесе.Стигам с.Войник и първата кола на сина ми.В снега.Еди трактор ги довлякал до селото и се върнал за другите коли.Аз казах на сина ми там да стои и чака.Обръщам,пускам аварийни,и всичко що свети отпред и от зад на джипа,събраха се към 15 коли и поведох колоната обратно.До Средец.Не искам никой да обиждам.Но имаше джипове с други марки,кортолясали в снега и ни напред,ни на зад.Когато стигнах полицейския пост и излязох да им благодаря че ме пуснаха,/аз и без тях щях да замина, прякола ми по корабите е Лудия Макс/ единия полицай ми казва.Браво докара цяла колона.И да знаеш, че тези джипове са много тежки и корави и само за такива условия. Прибрахме се в Бургас към 18 ч. И започнахме да празнуваме и за Нова година и че се върнахме здрави.Това е колеги.Щях да го продавам,но се отказвам.Но и ако го продам,ще внеса пак такъв от Италия. Гордейте се ,че ги притежавате. После ще пиша и за ремъците и ролките.
 4. Сънито стана бит пазар.Майката му е....а.Унищожи и бизнеса с частните квартири.Лятото и аз давам ,но всяка година по зле.
 5. Аз искам ролката за информация.Утре по Еконта идват ремъците за 47 лв А сервиза ми иска 96 лв за трита,Комплекта ангренажните с три ролки са 175 лв в сервиза на GW 560 лв.с хидравличния обтегач.Малко са убийци,но няма как. Днес свалих ролката и е супер.Само ремъците са напукани.Утре ги сменям.То дядоти е голяма история.И аз пазя алуминиевата манерка на баща ми от 2 световна.Ок Канчо.Благодаря и жив и здрав.Имаш ми номера,ако идваш насам, звънни.С здраве.
 6. Ок.Благодаря ти КЪНЧО.Ремъците ги поръчах. Но не мога да открия данните на обтягащата ролка на пистовия ремък на компресора.Ако някой ги знае да ми ги изпрати....................Ако някой има път към Сл.бряг да ми се обади на 0888 608 971.Да пием по една ,,малка,, ракия. Мое производство.
 7. Благодаря.Но поне на 15 магазина съм звънил и всеки казва че нямат нищо за GW.Този двигател на Мицубиши ли е.
 8. Здравейте колеги.От една седмица съм собственик на Gear Wall HOVER L -2,4 I /93 Kw./2009 g./benzin -gaz/motor model-4G64S4M/Внос от Италия/.Всички масла ги открих и смених.Но имам проблеми с намирането на ремаците.Два ангренажни с 4 ролки и три обслужващи с една ролка.Така казват капацитетите.В центара на GW ги има но ми се струват скъпи Тотал 650 лв и труд около 150 лв.А аз има сервиз Авто ел.услуги и приятеля ми има авто сервиз с всички видове ремонти.Така че мога да си ги сменя.От къде другаде може да се закупят на сносна цена.Някой казва че джипа е Н3,друг казва че е Н5.Дайте съвети.Поздрави В.Милев.
×
×
 • Create New...