Jump to content

anton

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Мнения публикувано от anton

  1. И още не мога за разбера, защо искаш да я накичиш със светлини, като камиончето на Кока Кола. За мен светлините и на двете са си хубави. Само добавих дневни, защото ми омръзна да забравям да ги паля като тръгна и да ме спират разни полицай. А сега дам контакт и светнат. Късите са хубави , а дългите щото са високи още повече...

    Колега ти имаш ли халогени на твоето пикапче ?

    Аз нямам и съм си свикнал вечер като карам да ги пускам за по добра видимост .

    Това е нодостатък на пикапите че са променили халогените в дневни светлини ,и ако си разгледал по нагре линка китаиците са го измислили  2в1 

    и защо трябва да е накичвам като коледна елха неми стана ясно !!!!

  2. Здравейте колеги 

    имам едно питане ,ако някой знае .Светна ми чека преди два дена ,оказа се че е уанда сондата ,някой знаели номера на тази сонда и колко струва и има ли заместител ?

  3. Колеги здравейте 

    и аз да се оплача малко ,пикапа ми на 50000 км влезе за ремонт на двигателя протече целия ,взех си го от сервиза ,минах 4000 км и ми светна дадчика за масло :(

    оказа се че двигателя си гори масалце и то много добре ,като стар руски зил ,другото което видях че од долу каросерията е тръгнала ръжда ,меката връзка на аспуха е скъсана и всички тампони са здали багажа вече ,амортисйорите са почнали да корозират ,което е страно за толкова км ., и да добава от филтрите за скоростната кутия хвърля масло ,от външния лагер на диференцияла с кардана изфвърля масло.

    И почнах да се замислям вече аз лада нива ли си купих ?

  4. Колеги някой ,правил ли е преработка на дневните светлини в халогени и другото ми питане е ,като си на къси светлини и като превключиш на дълги изгасват късите ,това много ме дразни ,можели да светят и късите едновременно и как се прави ?

    Благодаря много !!!

  5. На 63000 км. Може ли някой да ми каже колко литра е бутилката и колко фактически допуска пълнене?

    Колега бутилката е 62 л. аз лично пълня м/у 53-56 л. газ . зареждам само от бендита и съм доволен от Газта.

    Ако на газовото изтича гаранцията по добре ги натисни да ти го оправят.Мога да ти дам телефона на моя газаджия  много съм доволен от него и си разбира , на моите коли тои е монтирвал газовите и вече 5 години от както ги е монтирал нямам никакъв проблем с тях ,спазвам си км. за профилактика.

    Чакам с нетърпение да ми свърши гаранцията на Стиида и да отида при него да ми подържа газовото.

    Тел на газаджията е 0894731116

  6. да тикажа  прав си  ,не съм се замислял за катализатора ,

    благодаря  но 600 лв са си много за парче ламарина 

    ако някои се наеме да ги изработва ще е добре .Преди имах Хюндай Санта фе поръчах си оригинална метална кора за 160 лв покриваше и скоростната кутия ,По добре ми звучи цена до 250 лв за комплекта 

  7. Здравейте колеги,

    искам да попитам на какъв пробег (или период от време) трябва да се сменят маслата на диференциала и скоростната кутия на Hover H5.  Другия ми въпрос е по колко масло побират скоростната кутия и диференциала.

    Благодаря

    желателно е да се сменят на 50000 км ,това удалжава живота на частите

  8. Благодаря! Наистина са много полезни ветробраните.

     

    А за предния капак мислил ли си да слагаш ( т.н. Мухобойка)? :)

    НЕ чак толкова няма нужда :)

    имам малко идей ,но за съжаление пикапа е в гаранция ,само да мине гаранцията и ще го подобря :)

    • Upvote 1
  9. Здравейте колеги 

    интересуваме от къде мога да си закупя метална кора под двигателя обърнах всички саитове но нищо ,освен от дилърите ,някои можели да ми каже от коя друга  марка  пасва кората под двигателя.

    Благодаря  

×
×
  • Създай нов...