Jump to content

Георги Обретенов

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    5

Георги Обретенов last won the day on Октомври 20 2014

Георги Обретенов had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Пловдив

Георги Обретенов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Честито, карай със здраве. Аз имам същата и съм много доволен. Вече имам 6600 километра и наистина, колата се променя с всеки километър.
  2. Здравейте колеги, искам да споделя, че вече направих първото ТО и колата се промени доста. Сега доста по бързо ускорява, скоростите се промениха и влизат по плавно, абе направо нова кола. Много съм доволен и искмам да кажа на хората, който още се колебаят за марката и нейната родна Родина, че колата е добра и не отстъпва на другите в този клас.
  3. Здравейте колеги, много съм впечатлен от разхода на колата на бензин. Вече съм изминал 750 километра, и за сега ми дава 7,5/8 литра на 100 в града, което за мен е много добре. Говоря за нормално каране.
  4. Здравейте колеги, вече мога да се похваля с новата кола. Много добри първи впечатления. Ще Ви давам инфо за бензина.
  5. Колеги, вече ден 6-ти чакам ИНТРЕЛИЙЗ да се наканят да се обадят и да подписваме. Почвам да се дразня. Не мога да разбера, не стига, че ще дам 50 % първоначално, а те все още се мотат. Само една мацка се обади да каже дали имам други кредити и това е. Пълна тишина.
  6. Отказах се от газовата за сега. С дилъра се разбрахме, че ако реша да си я поставя само да му се обадя, за да организира монтажа. Разбрах от твоят пост, че си доста доволен от газовата, за което много се радвам, но за сега мисля,че аз няма да си слагам ГИ.
  7. Колеги, вчера направих и моята резервация за автомобил C30. Дали на шега или наистина това се случи. След 14 дни автомобила ще дойде, даже проверихме, имаго наличен. Надявам се за в бъдеще и аз да съм полезен с инфо.
  8. lider99, сподели как е колата, вече сигурно си навъртял достатъчно, за да можеш да бъдеш вече обективен в мненията си. Предполагам, че всичко е наред. Всички знаем, че кола и жена не се избират, каквато ти се падне.
  9. Еееее, крива хава :tongue5: Това означава да помисля по-добре. Но С 30-та ще се копува, остава дилемата за ГИ. Да бъда честен сега имам кола с газова, но не е на Виале разбирасе и малко съм разочарован, защото постоянно имам проблеми с нея. Колата е стара естествено, но парите които давам за газ са същите, които бих дал за бензин именно това е моята причина за моето разколебание относно ГИ.
  10. Не,не Admin, ти не ме разбра, ако закупя автомобила на бензин и след това искам Литекс да ми сложат тяхна уредба Виале, ще има ли гаранция за самата уредба? Защото аз бих искал първо да я пробвам на бензин и, ако не ми допадне разхода после да я монтирам.
  11. Добре де, ако ГИ се постави след закупуването на автомобили има ли гаранция самата уредба? Според мен за толкова пари би трябвало да има гаранция дори и да я поставиш след това.
  12. Знам, че отпада гаранцията именно за това ще сложа ГИ след гаранцията. Но не съм сигурен дали ще ме устрои разхода на бензин за Волекс С30. Течната фаза е добре, но да не забравяме, че живеем в България. Тук единствено бензина има стандарт, т.е, цвят, октаново число, примеси и т.н. Докато дизел и газ, каквото ти се падне. ГИ с течна фаза има много филтри, които след дългата употреба тук в България, трябва да се сменят всичките, а това са пари.
  13. Много си прав за китайското. На скоро гледах един клип на една украинска телевизи, в която споменават, че всеки трети украинец кара кола произведене в Китай. Интересното беше, че имаше интервю с дилар, само на китайски коли. Имаше марки, които даже не съм ги чувал. След дълго ровене в нета разбрах, че китайските производители на автомобили искат да навлязат на Европийския пазар. На изложението в Китай имаше модели, които даже и най добрата Европейска марка автомобили не би си мечтала за такива модели. Склонен съм да вярвам, че Волекса С30 ще е добър. Мой скоро ще "изгоря" и аз . Що се отнася за газовото, мисля че е добре, но с нашата газ, четох, че има много проблеми, особенно тези газови, които имат течна фаза. Мисля, че едина обикновенна ГИ ще е по-добре.
  14. Колега, сподели как е колата, защото аз доста се колебая дали да взимам такава. Цена и оборудване е доста добре, но като изпълнение от китайски произход малко ме притеснява. Как е разхода на бензин, защото мисля да не слагам газова уредба, тъй като моите дълги пътувания са 2 в годината и не мисля да си тровя нервите с ГИ.
×
×
  • Създай нов...